Andra, dezvăluită de tatăl ei. Cum se comportă Cătălin Măruță în căsnicie: „Susține că este soțul ideal, dar trebuie să…”

Andra Măruță a fost laudată de tatăl său, Alexandru Mihai, pentru relația frumoasă pe care o are cu soțul ei, Cătălin Măruță. Acesta a confirmat că nu a văzut nicio dispută între cei doi și că relația lor funcționează excelent. Alexandru Mihai a subliniat faptul că atât Andra Măruță, cât și Cătălin Măruță provin din familii bune, ceea ce contribuie la stabilitatea căsniciei lor.

Tatăl Andrei a declarat că dacă fiica lui spune că soțul ei este perfect, atunci trebuie să fie adevărat. El și-a exprimat încrederea în relația lor prin faptul că nu a văzut certuri sau discuții tensionate între cei doi. Ca și Andra, și Cătălin provine dintr-o familie cu tradiție și valori, tatăl său fiind fost judecător.

Într-un interviu anterior, Cătălin Măruță a discutat despre averea pe care el și soția lui au reușit să o strângă de-a lungul timpului. Acesta a menționat că, spre deosebire de mulți tineri care primesc sprijin financiar de la părinți, ei au reușit să-și câștige totul pe cont propriu. Au muncit încă din adolescență pentru a-și putea permite astăzi toate mofturile.

Cătălin a subliniat că atât el, cât și Andra au început să lucreze înca de la o vârstă fragedă. Chiar dacă alții se distrau, ei munceau din greu pentru a-și construi un viitor. Astfel, acum apreciază cu mult mai mult tot ceea ce au obținut, știind cât efort a fost necesar pentru a construi această avere și cât de ușor ar putea pierde totul.

Andra Măruță este cunoscută ca artistă și jurată în emisiunea „Cântă acum cu mine” de la ProTV. Cătălin Măruță este prezentator de televiziune și a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. El și-a început cariera în 2009 la ProSport și de atunci a devenit unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România.

Sursa: [link](https://ciao.ro/andra-data-de-gol-de-catre-tata-cum-se-poarta-catalin-maruta-in-casnicie/)