Carmen Brumă, rețetă de tort cu brânză. Este potrivit pentru orice regim alimentar.

Carmen Brumă este recunoscută pentru stilul său de viață sănătos pe care îl promovează intens. Ea este soția lui Mircea Badea și a ajutat multe femei să atingă un corp de vis cu ajutorul dietelor sale. De curând, Carmen Brumă le-a venit iar în ajutor gospodinelor cu o rețetă simplă și rapidă de cheesecake.

La vârsta de 46 de ani, Carmen Brumă arată senzațional. Aceasta nu depune prea multe eforturi fizice, ci acordă o mare importanță alimentației și practică mult sport. Mai mult decât atât, ea încearcă să fie un exemplu demn de urmat pentru toți cei care o urmăresc. Prin intermediul rețelelor de socializare, ea propune regulat rețete sănătoase care pot fi preparate cu ușurință de oricine.

Recent, Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă excelentă de cheesecake, cu puține calorii. Iată lista ingredientelor necesare: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână pentru frișcă, 6 ouă, 150 g zahăr brun, 200 g făină, zeamă de lămâie, esență de vanilie, stafide și praf de copt.

Vedeta a explicat pas cu pas cum se poate obține acest preparat delicios și sănătos. Rețeta se pregătește rapid și nu necesită multe ingrediente sau timp. Carmen Brumă a menționat că este vorba despre „rețeta mea preferată de cheesecake cu multă brânză, ouă și puțin zahăr”. Este o variantă pe care o poți oferi chiar și copiilor.

Primul pas este să amesteci zahărul cu crema de brânză. Aceasta este preferabil să fie cremă și nu brânză de vaci, pentru a obține o consistență fină. Apoi, adaugi treptat câte un ou și amesteci. Urmează să adaugi făina treptat și să omogenizezi compoziția, pentru a evita formarea cocoloașelor. De asemenea, adaugi și zeamă de lămâie, mirodenii, esență de vanilie și praf de copt.

La final, adaugi smântâna pentru frișcă și pui compoziția într-o tavă sau două unse cu unt. Apoi, introduci tava/tavile la cuptor și le lași timp de aproximativ 45 de minute la o temperatură de 180 de grade Celsius. Rezultatul va fi un cheesecake delicios și sănătos.

Carmen Brumă a făcut această dezvăluire pe rețelele de socializare, unde își împărtășește frecvent sfaturi și trucuri legate de un stil de viață sănătos. Aceasta adaugă că rezultatul final este atât gustos, cât și benefic pentru sănătate.

Este important de menționat că această rețetă nu este una specifică pentru o dietă strictă, ci poate fi adaptată în funcție de preferințele fiecăruia. Totuși, datorită ingredientelor sănătoase și puținei cantități de zahăr, acest cheesecake poate fi o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se bucure de o experiență dulce fără a se abate de la un stil de viață sănătos.

Carmen Brumă reușește mereu să inspire și să motiveze pe cei din jurul ei prin intermediul obiceiurilor sale sănătoase și prin faptul că împărtășește cu generozitate cunoștințele și experiența dobândită de-a lungul timpului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.