Cristiano Bergodi, satisfăcut de rezultatul remizei dintre Oțelul și Rapid

Echipa Rapid a ratat ocazia de a obține a patra victorie consecutivă în SuperLiga României, remizând în deplasare la Oțelul Galați cu scorul de 0-0. Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat la finalul meciului că este mulțumit de rezultat, deși ar fi preferat să obțină toate cele trei puncte.

Rapidul a avut un parcurs bun în ultimele patru etape, obținând victorii împotriva echipelor Farul, FC U Craiova 1948 și Dinamo. Cu toate acestea, formația giuleșteană a avut de înfruntat o provocare dificilă în fața Oțelului Galați, antrenată de Dorinel Munteanu.

Cristiano Bergodi a analizat prestația echipei sale în acest meci și a apreciat jocul formației adverse. Antrenorul a recunoscut că Oțelul este o echipă bună din SuperLigă și că aceasta s-a apărat foarte bine în partida de astăzi. Deși Rapid a încercat să creeze spații și să intre în careul advers, nu a reușit să materializeze ocaziile de gol.

Cu toate acestea, Bergodi a declarat că este mulțumit de efortul echipei sale și de jucătorii care au intrat pe teren. Antrenorul a subliniat că nu caută scuze pentru o eventuală oboseală a jucătorilor care au evoluat recent în meciurile internaționale ale naționalelor lor. El a apreciat caracterul și determinarea de care a dat dovadă echipa sa în acest meci dificil.

În ceea ce privește transferurile, Cristiano Bergodi a declarat că nu poate să se gândească la aducerea unui fundaș central în acest moment. Antrenorul a subliniat că este preocupat mai mult de prestația echipei și de modul în care aceasta se comportă în teren. El a reiterat că remiza obținută este un punct câștigat și că nu aruncă vina pe jucătorii săi.

În alte partide ale SuperLigii României, Universitatea Cluj a învins pe terenul lui UTA Arad cu scorul de 1-0, FC U Craiova 1948 a învins Dinamo București tot cu scorul de 1-0, iar Universitatea Craiova a învins Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1.

În meciul de duminică, Hermannstadt a învins FC Voluntari cu scorul de 3-1, iar partida dintre Farul Constanța și FCSB este în desfășurare la momentul redactării acestui articol.

Următoarele meciuri ale rundei vor avea loc în data de 18 septembrie, când se vor întâlni Poli Iași și FC Botoșani, respectiv CFR Cluj și Petrolul Ploiești.