Mona Segall dezvăluie surpriza! Nu mai dorește să continue cu America Express: „Îmi iau adio definitiv”

Mona Segall, producătoarea de la Antena 1, a anunțat în mod surprinzător că nu mai dorește să facă America Express. Decizia a venit după o experiență neplăcută pe continentul american în timpul ultimelor filmări. După ce s-a întors recent cu echipa din Columbia și Argentina, Mona Segall a concluzionat că nu mai dorește să se întoarcă în aceste locații. Se pare că sezonul ce va fi difuzat în această toamnă pe Antena 1 nu a fost unul foarte bun pentru producătoare.

Mona Segall a declarat că nu vrea să treacă prin încercarea prin care a trecut ultima dată, atât ea cât și echipa și concurenții fiind în pericol. Chiar dacă dispuneau de o securitate foarte bine organizată, aceștia au fost aproape de a se confrunta cu situații periculoase. Din acest motiv, producătoarea America Express dorește să se întoarcă la formatul de Asia Express, unde lucrurile se întâmplă în siguranță.

Experiența din sezonul doi al emisiunii America Express a fost una extrem de neplăcută pentru echipa de producție. Mona Segall a dezvăluit că au fost urmăriți de traficanți de carne vie și, în plus, au fost jefuiți în plină stradă. Cu toate acestea, Mona Segall a menționat că situațiile ar fi putut fi mult mai grave dacă nu ar fi avut o securitate foarte bună în jurul lor.

Surse din cadrul Antena 1 au confirmat că Mona Segall a luat decizia de a nu mai filma în Columbia, Argentina și nici în Statele Unite. Acestea au dezvăluit că producătoarea nu vrea să mai expună echipa și concurenții la un asemenea stres și de aceea a decis să renunțe la formatul Americii Express. Din anul viitor, emisiunea se va întoarce la formatul Asia Express, care este considerat mai sigur și mai puțin periculos.

Pe lângă decizia lui Mona Segall, fanii emisiunii America Express au observat că fostul co-prezentator, Oase, nu a făcut parte din acest sezon. În urma întrebărilor primite de la internauți, Oase a dezvăluit că decizia de a nu mai participa la acest sezon a fost luată de el și că avea nevoie de o pauză pentru a se concentra asupra vieții personale. A negat orice fel de neînțelegere sau certuri cu echipa Antena 1 sau din echipa America Express.

Oase a explicat că, deși este foarte fericit în familia America Express, a ajuns într-un punct al vieții în care simțea nevoia să facă o pauză și să se dezvolte și mai mult ca persoană. Cu toate că știe că mai are mult de lucrat în ceea ce privește dezvoltarea sa personală, consideră că era necesar să se oprească pentru o perioadă și să revină mai puternic și mai inspirat. Oase a asigurat publicul că decizia sa nu a fost cauzată de conflicte și că se va bucura împreună cu ei de festivaluri și de și mai mult conținut din partea sa în viitorul apropiat.

Astfel, producătoarea Mona Segall a luat decizia de a renunța definitiv la America Express datorită experienței neplăcute din sezonul doi în Columbia și Argentina. Aceasta a declarat că nu mai vrea să expună echipa și concurenții la riscuri mari și se întoarce cu emisiunea la formatul mai sigur și mai puțin periculos de Asia Express. În același timp, co-prezentatorul Oase a anunțat că nu a participat la acest sezon din motive personale și că revine în viitor cu mai multă forță și inspirație.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.