Scandal între Ionuț Dolănescu și vecinii săi după ce a efectuat lucrări de renovare la casa tatălui său! S-au lansat acuzații serioase: „Promovează o idee fantezistă”

Ionuț Dolănescu se află în mijlocul unui scandal cu vecinii din cauza casei moștenite de la tatăl său. După ani de procese cu fratele său, artistul a reușit să obțină în instanță dreptul asupra casei, iar apoi a decis să o renoveze. Cu toate acestea, decizia sa nu a fost pe placul unei vecine, Narcisa Popescu, care susține că este avocat și mandatarul vecinilor nemulțumiți.

Vecina lui Dolănescu îl acuză pe artist că a înălțat casa cu doi metri jumătate, fapt ce ar fi lăsat-o fără soare. Ea susține că modificarea podului în mansardă a dus la distrugerea apartamentelor și la schimbarea totală a casei.

De asemenea, un alt vecin, Constantin Giosanu, s-a plâns de faptul că artistul i-a construit o terasă și un balcon în spatele casei sale, lucru care nu respectă regulile arhitecturii. El se simte deranjat de aceste modificări și afirmă că nu mai are vizibilitate către exterior din cauza acestora.

Ionuț Dolănescu a răspuns acuzațiilor aduse de vecini și a clarificat situația într-un interviu acordat pentru Star Popular. Artistul spune că nimic din ce susțin vecinii lui nu este adevărat și că el poate dovedi acest lucru. El menționează că a dorit să păstreze casa și să-i redă frumusețea și noblețea de altă dată. Dolănescu susține că nu a înălțat casa cu doi metri jumătate, ci doar a transformat podul în mansardă conform proiectului aprobat de Primăria București.

Artistul subliniază faptul că casa nu este un monument arhitectural, ci doar se află într-o zonă protejată. El afirmă că avea intenția de a transforma casa și de a-i reda splendoarea de altă dată. De asemenea, Dolănescu menționează că a încercat să fie om cu toți vecinii săi și că a ajutat chiar și pe cei care acum îl reclamă.

Ionuț Dolănescu consideră că acuzațiile vecinilor sunt nejustificate și că aceștia încearcă să-i facă rău. El a menționat că a renovat casa cu ajutorul unor specialiști și că modificările aduse au fost făcute conform legilor și regulilor în vigoare. Artistul crede că vecinii încearcă să îl tragă în judecată fără niciun motiv întemeiat.

În concluzie, Ionuț Dolănescu se află într-un scandal cu vecinii săi din cauza renovării casei moștenite de la tatăl său. Artistul susține că modificările aduse nu au afectat vecinii și că acuzațiile aduse sunt neadevărate. El crede că este victimizat de vecini și că aceștia încearcă să îl pună într-o situație nefavorabilă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.