Ana Maria Măriuță și Marius Budin sunt în plină organizare pentru nunta lor. Foștii participanți de la Insula Iubirii au decis să-și stabilească nașii: „Cu o mare doză de afecțiune” / FOTO

Ana Maria Măriuță și Marius Budin, doi foști concurenți de la Insula Iubirii, se pregătesc pentru o nouă etapă în viața lor – nunta. Cei doi îndrăgostiți par să se înțeleagă de minune încă de când au părăsit insula, iar acum se gândesc din ce în ce mai mult la viitorul lor în doi. Recent, Ana Maria a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde au dezvăluit că se gândesc deja la nași.

Întrebată despre cine le-ar plăcea să le fie părinți spirituali la cununie, Ana Maria a spus că nu au stabilit nimic momentan, dar și-ar dori ca Ema Oprișan și Răzvan Kovacs să le fie nași. Această declarație a stârnit curiozitatea fanilor, care s-au întrebat dacă aceasta este o confirmare că cei doi urmează să facă pasul cel mare în curând.

Ema Oprișan a reacționat la declarația Anei Maria pe Instagram, spunând că și ea și Răzvan Kovacs își doresc să le fie nași. Așadar, există o bună înțelegere și între fosta concurentă și părinții spirituali pe care și i-ar dori.

Mai mult decât atât, Ana Maria și Marius au și planuri mari pentru viitorul lor împreună. Cei doi au mărturisit că își construiesc o casă, iar acum o săptămână Ana Maria a mers să-i ajute pe Marius la treabă și au decis să imortalizeze acest moment. Cu toate acestea, până când casa lor de vis va fi gata, cei doi au hotărât să plece din România și să locuiască o perioadă în Austria.

Ana Maria a povestit pe Instagram că i-a propus lui Marius să facă o poză acolo unde își construiesc casa, iar el a zis că trebuie să pună mâna pe găleată și să arate că ea muncesc și ea nu este doar o privitoare, ci participă activ la construcția căminului lor.

Surse: spynews.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.