Andra şi Cătălin Măruţă „au pus capăt relaţiei” şi ei de finul Pepe. Care este cauza: „Nu voi da explicaţii”.

Relația dintre Andra și Cătălin Măruță și finul lor, Pepe, s-a răcit după ce acesta a divorțat de Raluca Pastramă. Cei doi au fost nașii artistului și l-au botezat pe fiul său. Relația lor era foarte apropiată, dar după divorț relația s-a schimbat.

Chiar dacă nu s-au certat, relațiile dintre cei trei s-au răcit și nu se mai vizitează ca înainte. Se sună doar cu ocazia unor evenimente de familie pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună. Se pare că nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare, fără ca Andra și Cătălin Măruță să fie întrebați dacă-și doresc să-l creștineze și pe junior.

Contactat pe această temă, Pepe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această ruptură, preferând să dea o declarație evazivă. Nu consideră că trebuie să se justifice pentru aceste informații.

Într-un interviu recent, Pepe a vorbit despre relația sa cu fosta soție, Raluca Pastramă, și despre fetele lor, Maria și Rosa. Artistul a dezvăluit că după divorț, fiicele lor au rămas să locuiască cu el. El nu încearcă să îndeplinească rolul de mamă și tată în același timp, lăsând această responsabilitate în grija Ralucăi. Maria și Rosa își petrec timpul între cele două case, mergând în vizită la mama lor și în vacanțe cu ea. Pepe a subliniat că cele mai multe timp stau la el, mai ales în timpul școlii, iar în weekend își vizitează mama.

Decizia de a rămâne alături de tatăl lor a fost luată în urma unui comun acord între cei doi părinți. Fetele își petrec timpul cu ambii părinți și au o relație bună atât cu tatăl, cât și cu mama lor. Chiar dacă relația lor cu Pepe și cu familia de nași s-a răcit, artistul face tot posibilul să ofere fetelor sale un mediu stabil și să le ofere tot sprijinul de care au nevoie.

Este important să menționăm că aceste informații au fost prezentate într-un articol de pe Ciao.ro.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.