Ileana Stana Ionescu are 87 de ani și își simte dorul puternic după fiul său plecat în America.

Ileana Stana Ionescu este o cunoscută actriță în vârstă de 87 de ani, care trăiește în România. Deși are o căsnicie fericită de aproape șapte decenii alături de soțul ei, Andrei Ionescu, actrița își suspină după fiul lor, Andrei Manuel, care lucrează în America.

Ileana și Andrei Ionescu s-au întâlnit în tinerețe, în timp ce lucrau la piesa de teatru „Școala femeilor” în orașul Reșița. A fost anul 1955 și această întâlnire a fost începutul unei iubiri care durează și astăzi. Despre acest moment, Ileana a mărturisit: „M-am îndrăgostit de soțul meu de la început. Chiar în piesa în care am jucat. Eu sunt o fire pătimașă, explozivă, agitată, în timp ce el este foarte liniștit, calm. Probabil de aici și legătura noastră foarte puternică”.

Cei doi și-au unit destinele printr-o căsătorie la starea civilă și au ales să nu facă o nuntă mare. „Dacă nu dormi împreună te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare. Noi însă nu ne-am jurat credință la biserică, nu am făcut nuntă. Nu am făcut nuntă pentru că nu ne prea plac spectacolele, le-am avut pe ale noastre, pe scenă, n-am mai vrut și în viața personală”, a spus Andrei Ionescu.

De-a lungul căsniciei lor, Ileana și Andrei au format o familie frumoasă și au avut un fiu, pe nume Andrei Manuel. Acesta s-a mutat în America și lucrează ca medic într-un spital din statul Washington. Andrei și-a întemeiat o familie acolo și are un băiat pe nume Alexandru Luca. Ileana se mândrește cu fiul ei și spune că „profesional îi merge bine, totul le merge bine”.

Chiar și cu toate acestea, Ileana simte dorul fiului său și își dorește să-l vadă mai des. „Trebuie să îți mărturisesc un lucru și anume faptul că de la o vreme îmi este foarte dor de el, nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire”, a declarat Ileana despre fiul ei.

Andrei Ionescu, tatăl lui Andrei Manuel, își amintește cu drag de momentele petrecute alături de fiul său când era mic. „Își aduce aminte cu drag de ce îl învățat eu când era mic…să mănânce lapte și iaurt pentru că eu așa fac. Îmi spunea mereu, pe atunci, că o să ajung 100 de ani la stilul sănătos pe care îl am. Țin minte că în copilărie îi ziceam că eu voi ajunge 100 de ani și el o să aibă 60 de ani și vom avea o discuție ca între bătrâni, nu ca de tată – fiu și iată că aproape am ajuns. E ceva frumos între noi”, a povestit Andrei Ionescu.

Desi Ileana Stana Ionescu si Andrei Ionescu nu se pot bucura de prezența fiului lor în timpul acestei veri, ei sunt recunoscători că pot vorbi des la telefon și că Andrei face tot posibilul să vină în România în fiecare an pentru a-și vedea părinții.

În concluzie, Ileana Stana Ionescu are o căsnicie fericită de aproape șapte decenii alături de soțul ei, Andrei Ionescu. Chiar și la 87 de ani, actrița își suspină după fiul său, Andrei Manuel, care locuiește în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, familia rămâne strâns legată și se bucură de momentele petrecute împreună, fie și la distanță.