Iulia Dumitrache este dispusă să facă orice pentru dragoste: „Am călătorit în jurul globului pentru a o găsi!”, mărturisește artista!

Iulia Dumitrache a lansat recent o nouă piesă intitulată „Am ocolit pământul pentru dragoste”, care lasă în urmă piesa sa de vară și aduce în prim plan un alt tip de melodii. Această nouă piesă abordează teme precum iubirea, sacrificiul și puterea acestui nobil sentiment.

Artista își invită publicul să asculte cu atenție această piesă care transmite un mesaj simplu, deoarece muzica nu se bazează neapărat pe cuvinte în sensul lor literal, ci pe emoțiile pe care le transmite. „Am ocolit pământul pentru dragoste” este o piesă de dragoste care își spune propria poveste și are un sound captivant, destinată tuturor indiferent de vârstă sau experiență.

Piesa a fost compusă de Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Niculae Robert Andrei (ANY1), și a captat atenția artistei, Iulia Dumitrache, care este extrem de încântată de rezultatul final. Aceasta afirmă că iubirea este un sentiment universal și această piesă reușește să transmită acest sentiment într-un mod ușor de înțeles și apreciat.

Melodia este însoțită de un videoclip, filmat pe Domeniul Manasia, în care putem vedea o Iulia Dumitrache fabuloasă și ravisantă. Chiar dacă pare fragilă și vulnerabilă, artista exprimă deschis și cu sinceritate că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru dragoste. Această piesă reprezintă un produs complet, cu atât mai special cu cât beneficiază de un videoclip de calitate.

Deși este o piesă nouă, „Am ocolit pământul pentru dragoste” a obținut deja un succes considerabil în rândul publicului său, acesta apreciind mesajul pe care piesa îl transmite, sound-ul catchy și interpretarea autentică a artistei. Iulia Dumitrache reușește să transmită emoții puternice prin vocea sa și să creeze o legătură puternică cu ascultătorii.

Pentru a vă bucura în întregime de această piesă, puteți accesa link-ul de mai jos pentru a viziona videoclipul oficial al melodiei.
[Am ocolit pământul pentru dragoste – Official Music Video](https://www.youtube.com/watch?v=OXglFnSu_ig)

Sursa: [Ciao.ro](https://ciao.ro/iulia-dumitrache-face-orice-pentru-amor-am-ocolit-pamantul-pentru-dragoste-spune-artista/)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.