Unul dintre jurații de la Vocea României, concediat din emisiune! Informații despre incidentul care ar fi putut pune capăt carierei lui.

Tudor Chirilă, unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală, cunoscut ca jurat în emisiunea Vocea României, a fost la un pas de a fi dat afară din show după un scandal cu colega sa, Irina Rimes.

Tudor Chirilă este unul dintre jurații de la Vocea României care face parte din producția de la ProTV de mai mulți ani. El a reușit să câștige multe trofee alături de concurenții săi și este unul dintre cei mai doriți jurați. Cu toate acestea, el a stârnit multe controverse de-a lungul timpului din cauza sincerității sale și a modului direct în care se exprimă. Tudor Chirilă mereu a spus lucrurilor pe nume, indiferent de repercusiunile pe care le-ar putea avea.

Însă, într-un moment tensionat pe platourile de filmare, Tudor Chirilă și Irina Rimes au avut un conflict în fața producătorilor emisiunii. Cei doi nu au ținut cont de nimic și au aruncat cuvinte grele unul către celălalt. La acea vreme, s-a speculat că șefii postului ar fi luat în considerare să-l dea afară pe Tudor Chirilă. Ba mai mult, patronii de la Kanal D au făcut o ofertă juratului imediat ce au aflat despre aceste informații. Cu toate acestea, situația s-a calmat în cele din urmă, iar Tudor Chirilă a rămas pe scaunul lui de jurat în cadrul emisiunii Vocea României.

Într-un interviu ulterior, Irina Rimes a dezvăluit că acest moment a fost extrem de tensionat și că cuvintele folosite nu au fost deloc potrivite. Ea a menționat că Tudor Chirilă este o persoană directă și că uneori exagerează puțin. Artista a admis că el a reușit să o facă să plângă și că discuția lor a avut loc în fața întregii echipe de producție.

După acest incident, Irina Rimes a povestit că s-au retras într-o altă încăpere, unde ea a plâns puțin și s-a liniștit. Tudor Chirilă, deși nu a plâns, era și el enervat. Mai târziu, cei doi și-au cerut scuze și s-au întors în platou. Irina Rimes a concluzionat că în emisiunea Vocea României, trebuie să uiți totul după cinci minute.

Este important de menționat că acest detaliu despre aproape demiterea lui Tudor Chirilă din emisiunea Vocea României a ieșit recent la iveală, iar informațiile au fost dezvăluite într-un podcast realizat de Mihai Morar.

Astfel, deși a existat un moment tensionat între Tudor Chirilă și Irina Rimes pe platourile de filmare, lucrurile s-au calmat și amândoi au rămas în show-ul de talente. Tudor Chirilă rămâne unul dintre cei mai apreciați jurați de la Vocea României și un artist de succes în industria muzicală.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.