Câți ani are copilul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf. Ultima sa postare ne sugerează că urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Laurențiu Reghecampf este un antrenor de fotbal care are o familie mare. În urmă cu un an, el se confrunta cu momente tensionate din cauza unui scandal cu fosta sa soție, Anamaria Prodan. Cu toate acestea, viața lui s-a aranjat ulterior, iar acum el se bucură de o familie frumoasă alături de Corina Caciuc, care i-a dăruit un băiețel minunat pe nume Liam.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți în luna mai a anului trecut. Aceasta s-a întâmplat la câteva luni după ce divorțul lui Reghecampf de Anamaria Prodan a fost finalizat. Antrenorul și-a oficializat rapid relația cu Corina Caciuc, iar aceasta i-a dăruit un băiețel pe care l-au numit Liam.

Fiul lor a împlinit un an anul acesta și a primit un tort special cu ocazia primei sale aniversări. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost prezenți împreună, ca o familie fericită, pentru a sărbători ziua lui de naștere. Ei au postat și un mesaj emoționant, ca de fiecare dată când împărtășesc imagini cu micuțul lor. Liam Reghecampf a adus multă bucurie în familia lor și i-a apropiat și mai mult ca și cuplu.

Corina Caciuc a fost mereu discreta în showbiz-ul românesc și nu a dorit să facă parte din viața mondenă. Ea și-a dezvăluit informațiile personale doar atunci când a considerat că este important. Recent, ea a dat de înțeles că ar fi însărcinată. Deși Corina nu a confirmat direct acest lucru, ea a scris pe tortul aniversar al lui Laurențiu Reghecampf textul „1+1=4”. În imagine, apare și fiul lor, Liam, iar Corina a folosit hashtag-ul „bunica mare”. Fanii lor au reacționat imediat și au felicitat-o pentru această veste aparentă.

Este posibil ca Corina să fi dorit să transmită faptul că familia lor se va mări curând și că Liam urmează să devină un frate mai mare. Cu toate acestea, până în prezent nu există confirmări oficiale în această privință.

În concluzie, Laurențiu Reghecampf este un antrenor de fotbal fericit și împlinit, având o familie frumoasă alături de Corina Caciuc și băiețelul lor, Liam. Cu toate că există suspiciuni că Corina ar putea fi însărcinată din nou, aceasta nu a fost confirmată în mod oficial. Vom trebui să așteptăm pentru a afla vestea cea mare despre o posibilă sarcină.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.