Christian Sabbagh și-a înregistrat fiul la o grădiniță dedicată nevoilor speciale. Micuțul înfruntă autismul: „Explorăm toate terapiile disponibile în această lume”

Christian Sabbagh și soția sa, Iulia, traversează dificultăți în creșterea unui copil diagnosticat cu autism. Fiul lor cel mic a primit acest diagnostic, iar părinții fac eforturi pentru a-i oferi sprijinul și îngrijirea de care are nevoie. Pentru aceasta, ei au decis să-l înscrie la o grădiniță specială, unde există terapeuți specializați care să îl ajute pe cel mic.

Christian Sabbagh nu ezită să vorbească deschis despre provocările și costurile implicate în creșterea unui copil cu autism. El a afirmat că încearcă toate terapiile posibile pentru a-l ajuta pe fiul său și că deja observă rezultate pozitive. Este conștient că aceasta este o luptă dificilă și costisitoare, chiar și în cazul în care gradul de afectare al copilului său este considerat ușor. Christian Sabbagh înțelege că copiii cu autism sunt speciali și au o sensibilitate aparte.

El îi îndeamnă pe părinți să nu renunțe și să caute soluții, să se informeze și să caute ajutor specializat. De asemenea, el recomandă comunicarea cu alți părinți aflate în aceeași situație pentru a identifica cea mai bună soluție pentru copiii lor. Christian Sabbagh subliniază importanța de a apela și la ONG-uri și asociații care se ocupă de această problemă.

Fiul lui Christian Sabbagh, în vârstă de 4 ani, a fost diagnosticat cu Tulburare de Spectru Autist (TSA). Prezentatorul de la Kanal D a dezvăluit această problemă într-o emisiune și a vorbit despre dificultățile și provocările cu care se confruntă în creșterea copilului său.

Soția lui Christian Sabbagh, Iulia, a avut nevoie de terapie după ce a aflat de diagnosticul fiului său. În ciuda faptului că inițial nu a primit bine această veste, ea a realizat că trebuie să fie bine pentru a se putea ocupa corespunzător de copilul ei.

Iulia Sabbagh a afirmat că a căutat ajutor pentru a se vindeca mental și pentru a avea puterea de a fi sprijin pentru copiii ei în ciuda dificultăților cu care se confruntă. Ea îi îndeamnă pe părinți să fie puternici și să caute ajutor în situații dificile.

Christian Sabbagh este mândru tată a patru copii și familia este extrem de importantă pentru el. El a ales să atragă atenția asupra acestei probleme pentru a oferi sprijin și încurajare altor părinți care se confruntă cu același diagnostic.

Christian Sabbagh afirmă că sistemul medical din România este imperfect și ineficient și că deseori părinții se simt disperați în astfel de situații. El îi îndeamnă să nu renunțe și să lupte în continuare.

Cuplul Sabbagh a primit numeroase mesaje de încurajare și compătimire în mediul online, iar Iulia Sabbagh a dorit să fac

Get real time updates directly on you device, subscribe now.