Deea Maxer, criticată dur de mulți oameni, după ce și-a construit o nouă viață alături de Robert Drilea, în urma divorțului lor! Cum a reușit celebritatea să depășească momentele grele: „M-au afectat profund”.

Deea Maxer este într-o nouă relație de cinci luni și, în ciuda faptului că se bucură din plin de o viață frumoasă alături de cei doi copii și de noul ei iubit, Robert Drilea, începutul acestui an nu a fost deloc ușor pentru ea. Aceasta și fostul ei soț, Dinu Maxer, au anunțat despărțirea după 18 ani de mariaj, fapt care a șocat pe toată lumea.

Despărțirea a fost una dureroasă, ținând cont că Deea Maxer era foarte tânără când s-a cunoscut cu tatăl copiilor ei. Comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară, iar Deea a fost afectată de ele. Ea afirmă că nu a fost deloc ușor să accepte critica atunci, iar aceeași situație s-a repetat și în această primăvară, când a anunțat divorțul. Chiar și după ce și-a refăcut viața alături de Robert Drilea, aceste comentarii urâte n-au încetat să apară.

Mulți oameni au criticat-o aspru pentru că și-a refăcut viața rapid, dar Deea Maxer a înțeles că trebuie să își respecte propriile dorințe și să nu ia în considerare părerile negative ale celorlalți. Ea a învățat să nu se lase afectată de mesajele urâte și să ia în calcul doar părerile oamenilor dragi.

Deea Maxer recunoaște că are o viață publică și înțelege că există diverse opinii și critici, dar nu înțelege de ce oamenii sunt atât de critici și judecă fără a analiza situația în profunzime. Totuși, ea nu mai permite comentarii urâte și mesaje negative și blochează utilizatorii care o jignesc pe ea sau pe familia ei.

Deși a fost criticată, vedeta nu răspunde cu aceeași monedă, preferând să nu se coboare la nivelul celor care o critică. Ea consideră că a ajuns la o maturitate necesară pentru a nu proceda la fel ca și haterii.

În concluzie, Deea Maxer a trecut prin momente dificile și a fost puternic afectată de comentariile răutăcioase, dar a reușit să treacă peste ele și să se concentreze pe propria fericire. Ea a învățat să nu se mai lase influențată de părerile negative și să trăiască viața așa cum își dorește.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.