EXCLUSIV | Ceea ce își dorește Liviu Vârciu pentru fiica lui, Carmina: „Înainte de toate, ar trebui să dovedească…”

Liviu Vârciu are o familie fernoasă și consideră că a atins împlinirea supremă în viață. Are două fete și un băiat care îl moștenesc și urmează să-i calce pe urme, precum și o soție iubitoare și înțelegătoare. Pentru Liviu Vârciu, acest lucru îl face să se considere un bărbat norocos. Fiica sa cea mare, Carmina, în vârstă de 21 de ani, este independentă și pasionată de muzică, motiv pentru care este posibil ca în viitor să scoată o piesă muzicală alături de celebrul său tată. Ciao.ro a reușit să afle mai multe detalii despre acest proiect muzical.

Într-un interviu acordat, Liviu Vârciu a dezvăluit că a discutat cu Carmina și că aceasta i-a spus că vrea să intre în studio și să realizeze un proiect muzical împreună. Cu toate acestea, Vârciu își dorește ca fiica sa să-și demonstreze abilitățile vocale și să vadă ce poate ea ca și artistă. Prin urmare, a decis să o ducă la cursuri de canto pentru a vedea cum se descurcă și, dacă profesorul de canto, Dana Dorian, îi va confirma că are talent și poate face muzică, îi va susține aspirațiile muzicale.

Vârciu subliniază faptul că este important pentru el ca Carmina să demonstreze că are abilități în acest domeniu și să se descurce singură, fără ajutorul sau sprijinul părinților. Deși îl mândrește faptul că fiica sa este independentă și că muncșete pentru propriile sale realizări, Vârciu a recunoscut că i-a luat un apartament și o mașină, iar el îi plătește toate cheltuielile aferente apartamentului. Cu toate acestea, susține că nu îi dă bani, ci o susține în demersurile sale financiare, în încercarea de a o încuraja să fie responsabilă și să se descurce pe picioarele ei.

În ceea ce privește talentul muzical al fiicei sale, Liviu Vârciu consideră că Carmina are potențial și că poate să cânte. El amintește că au participat împreună la emisiunea „Te cunosc de undeva” și că a apreciat prestația ei. Cu toate acestea, Vârciu consideră că este important să își demonstreze abilitățile și să arate că poate face acest lucru.

Liviu Vârciu este foarte mândru de fiica sa și o respectă pentru independența și munca depusă în cariera sa. El este încântat de faptul că ea nu mai cere bani de la părinți și consideră că sprijinul financiar oferit de el este suficient pentru a o susține în cheltuielile de întreținere ale apartamentului. Vârciu evidențiază faptul că este important pentru el să nu creadă că poate primi bani ușor și fără a munci, deoarece provin dintr-o familie de „muieți îs posmagii”, o expresie pe care o folosesc pentru a descrie oameni leneși și care nu au muncit prea mult în viață.

În ceea ce privește asemănările dintre fiicele sale și el, Liviu Vârciu admite că amândouă seamănă cu el. Cu toate acestea, consideră că Anastasia seamănă mai mult cu el, deoarece are o atitudine directă și deschisă, în timp ce Carmina este mai timidă și mai rezervată. În legătură cu fiul său, Vârciu mărturisește că este un copil foarte vorbăreț și că moștenește acest aspect de la mama sa.

În concluzie, Liviu Vârciu este un bărbat norocos care se bucură de o familie frumoasă și de copii talentați. El își susține fiica în aspirațiile sale muzicale, dar este important pentru el ca ea să-și demonstreze abilitățile înainte de a face un proiect muzical împreună. De asemenea, se mândrește cu faptul că fiica sa este independentă și nu mai cere bani de la părinți.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.