Fiul Mirabelei Dauer a rămas sub supravegherea primului soț după despărțire. Artista afirma că a trecut prin experiențe traumatizante în timpul căsătoriei.

Mirabela Dauer a fost căsătorită cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, în perioada 1972-1980. Cei doi au avut împreună un fiu, Dan Alexandru Popovici, care după divorț a rămas în grija tatălui său. Recent, Mirabela Dauer a povestit despre abuzurile pe care le-a suferit în timpul căsniciei cu Dan Traian Popovici, inclusiv după nașterea fiului lor.

Interpreta de muzică ușoară a dezvăluit că a fost implicată într-o relație cu un bărbat stabilit în America după divorțul de primul soț. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2000, când Mirabela Dauer a decis să încheie relația, deoarece nu dorea să se stabilească peste Ocean. Ea a numit acest bărbat drept „cel mai bun bărbat din viața mea” și a regretat că nu s-a căsătorit cu el.

Mirabela Dauer a mărturisit că l-a întâlnit pe acest bărbat în 1996 și că s-au despărțit în 2000. Ea a plecat din America pentru a face un album și nu a dorit să rămână acolo, în timp ce el nu a vrut să vină în România. Artista a explicat că a fost responsabilă pentru destrămarea relației lor și că acest bărbat o diviniza.

Din păcate, bărbatul cu care Mirabela Dauer ar fi vrut să se căsătorească în a treia oară a decedat. Ea consideră că dragostea față de România a fost mai puternică decât dragostea pe care o avea pentru acest bărbat. Deși s-a simțit amărâtă de moartea lui, Mirabela Dauer a spus că nu va mai vorbi despre el.

În manuscrisul său intitulat „Pe drumul vieții”, Mirabela Dauer a dezvăluit că motivul real pentru divorțul de cel de-al doilea soț nu a fost infidelitatea, așa cum susținuse el, ci agresiunile fizice pe care le-a suferit. În timpul unui turneu la mare, Traian Popovici ar fi revenit beat la hotel și ar fi început să o bată cu fierul de călcat. Această experiență a fost picătura care a umplut paharul și a determinat-o să divorțeze.

Motivul invocat de Traian Popovici pentru divorț a fost înșelatul din partea Mirabelei Dauer. Ajutat de un avocat, el a reușit să câștige procesul și custodia fiului lor, care avea doar doi ani la vremea respectivă. Mirabela Dauer consideră că avocatul ei a fost implicat în vânzarea procesului în favoarea lui Popovici.

Fiul Mirabelei Dauer, Dan Alexandru Popovici, nu își mai dorește să aibă contact cu mama sa și susține că aceasta a distribuit informații defăimătoare despre tatăl său. Artista a dezvăluit că fiul lor nu mai are amintiri despre ea.

Acestea sunt povestea și dezvăluirile Mirabelei Dauer despre viața sa personală și căsnicia cu Dan Traian Popovici. Ea a vorbit deschis despre abuzurile pe care le-a suferit și impactul pe care l-au avut asupra relației cu fiul ei. Chiar dacă trecutul său a fost dificil, artista continuă să-și iubească țara și să-și exprime sentimentele față de România.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.