Theo Rose a descoperit o realitate dureroasă: „A luat viața mamei tale!”

Theo Rose, cunoscută și sub numele de Vera, are parte de o revelație dureroasă în serialul Clanul. Trecutul pare să o ajungă din urmă, iar minciunile pe care le-a spus încep să iasă la iveală. Dar cine va descoperi adevărul? Bebe Măcelaru`, personaj interpretat de Tătuțu`, se află într-o situație dificilă, fiind prins între dispariția unui copil și închisoare. Această situație îl face o țintă ușoară pentru dușmani. Într-unul dintre episoade, el se întreabă: „Cum au prevăzut ei că eu voi fi vulnerabil, atunci când eram sătul de sânge?”. Răspunsul la această întrebare va fi dezvăluit în seara aceasta, începând cu ora 20:30, în cadrul serialului Clanul.

Tătuțu`, alias Bebe Măcelaru`, este personajul prin care vechea gardă a Clanului încearcă să se revanșeze. El se luptă cu demnitățile și se grăbește să-i învețe pe toți ce înseamnă prietenie în Clan.

Un alt personaj important în poveste este Costoiu, care se trezește din comă și încep să-i apară în peisaj figuri din viața lui personală. Silvia, fosta lui soție, îl cheamă la spital pentru a-i prezenta fiica lor. Interacțiunea dintre tată și fiică nu va fi deloc ușor de gestionat. Fiica lor, Miruna, interpretată de actrița Ana Radu, îi spune lui Costoiu: „Ce te face să crezi că o să urmăresc cazul tău? Chiar nu mă interesează dacă te mai ridici de aici și, cu atât mai puțin, ce planuri ai după. De-a lungul celor 23 de ani de când m-ai văzut de doar 3 ori, am devenit mai isteață decât crezi și știu să detectez impostura.” Această conversație tensionată reflectă tensiunile dintre părinți și copii în cadrul acestui serial.

Un alt moment important este confruntarea dintre Olivia și Vera. Olivia dorește să o convingă pe Vera să dezvăluie tot ce știe despre Bebe Măcelaru`. Cu acest scop, Olivia începe să folosească orice armă în lupta sa pentru a o face să vorbească. Vera va fi avertizată de către Olivia că dacă va ajunge la închisoare, va avea parte de o viață mult mai grea decât cea pe care a trăit-o până acum: „Ceea ce ai trăit aici este rai în comparație cu ce te așteaptă la Rahova. Nu te mai baza pe faptul că taică-tu o să aibă grijă de tine acolo, pentru că o să te descurci pe cont propriu. Bebe Măcelaru` este răul absolut și tu ești instrumentul pe care el se bazează pentru a face răul ăla.” Vera, însă, se arată neafectată de amenințări: „Nu merge așa, tanti inspectoare. Vrei să-l prinzi pe Bebe Măcelaru` și crezi că ai găsit pe cineva care să ți-l livreze pe tavă. Uită-te la mine și nu mai încerca atât de mult, pentru că nu-l voi da pe mâna ta.” Cu toate acestea, Olivia va schimba strategia și va spune avocatei: „A omorât-o pe maică-ta!” Cum va reacționa Vera la această dezvăluire, rămâne de văzut.

Serialul Clanul se axează și pe povestea lui David și Tudor, care încearcă să se ascundă de trecutul lor și de amenințările care îi pandesc. Dacă vor reuși să-și păstreze secretele în fața celorlalți, aflăm într-un nou episod din Clanul, diseară, de la 20:30. Dacă nu puteți aștepta, puteți urmări acest episod în avans pe platforma VOYO.

Printre personajele cheie din acest serial, interpreții Ana Radu, Tătuțu` și mulți alții aduc un plus de intensitate și dramă în povestea Clanul. Cu personaje complexe și un scenariu palpitant, serialul a atras atenția publicului și a obținut un mare succes în rândul telespectatorilor. Povestea dezvăluie laturi ascunse ale personajelor și creează o atmosferă tensionată și palpitantă.

Sursa: Theo Rose a aflat un adevăr greu de suportat: A omorât-o pe maică-ta! Retrieved from: https://ciao.ro/theo-rose-a-aflat-un-adevar-greu-de-suportat-a-omorat-o-pe-maica-ta/

Get real time updates directly on you device, subscribe now.