Liga Campionilor: Bayern Munchen învinge Manchester United / Rezultatele meciurilor serii

Bayern Munchen a înregistrat o victorie importantă în primul meci din grupele UEFA Champions League, reușind să învingă echipa Manchester United cu scorul de 4-3. Acest rezultat a fost o surpriză pentru mulți, având în vedere că Manchester United este una dintre cele mai cunoscute și respectate echipe din lumea fotbalului.

Meciul a avut loc pe terenul lui Bayern Munchen, pe Allianz Arena, și a fost unul plin de intensitate și emoție. Germanii au început în forță și au deschis scorul în minutul 28 prin golul marcat de Leroy Sane. Acesta a fost asistat excelent de Harry Kane și a reușit să înscrie în poarta lui Onana. Este important de menționat că Onana a comis o mare eroare la acest gol.

Doar patru minute mai târziu, Bayern Munchen a reușit să înscrie iarăși, de această dată prin Serge Gnabry. A fost o acțiune frumoasă și bine finalizată de către Gnabry. Astfel, Bayern a intrat în avantaj la pauză cu scorul de 2-0.

Repriza secundă a început foarte bine pentru Manchester United, care a reușit să reducă din diferență prin Rasmus Hojlund, jucător adus de la Atalanta. Acesta a învins portarul Ulreich printr-un șut deviat în minutul 49.

Cu toate acestea, avantajul lui Bayern nu a fost pus în pericol prea mult timp, deoarece au obținut imediat un penalty. Acesta a fost acordat după ce Hojlund a atins mingea cu mâna în propriul careu. Harry Kane a executat penalty-ul cu siguranță și a dus scorul la 3-1 în favoarea lui Bayern.

Momentul decisiv al meciului s-a petrecut în minutul 77, atunci când Gnabry a lovit bara dintr-o poziție ideală și Bayern a ratat șansa de a marca cel de-al patrulea gol. Acest moment a reaprins speranțele englezilor, iar Casemiro a punctat norocos în minutul 88, după o fază în care Thomas Muller a nimerit bara.

În ultimele minute ale partidei, Mathys Tel a reușit să îl învingă pe Onana după o preluare superbă în careu și a dus scorul la 4-2 în favoarea lui Bayern. Cu toate acestea, Manchester United nu a renunțat și a mai reușit să puncteze o dată prin Casemiro, după o lovitură liberă bătută de Bruno Fernandes. Scorul final a fost 4-3 în favoarea lui Bayern Munchen.

Această victorie a fost foarte importantă pentru Bayern, deoarece le aduce trei puncte în grupa Champions League și le oferă o poziție bună în clasament. În plus, această performanță le dă încredere și le arată că au potențialul de a se califica în etapele superioare ale competiției.

În alte meciuri din aceeași rundă a Champions League, s-au înregistrat următoarele rezultate: Galatasaray – FC Copenhaga 2-2, Real Madrid – Union Berlin 1-0, Arsenal – PSV Eindhoven 4-0, Benfica Lisabona – FC Salzburg 0-2, Sporting Braga – Napoli 1-2, Real Sociedad – Inter 1-1 și Sevilla – Lens 1-1.

În concluzie, Bayern Munchen a obținut o victorie importantă în primul meci din grupele UEFA Champions League împotriva echipei Manchester United. Cu un scor final de 4-3, Bayern a demonstrat că este o forță de luat în considerare și că are potențialul de a face o figură frumoasă în această competiție prestigioasă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.