Adela Popescu, poveste de dragoste ascunsă. Radu Vâlcan s-a trezit faţă în față cu un adevăr inevitabil.

Actrița Adela Popescu a devenit cunoscută publicului datorită rolurilor sale din cele mai populare telenovele românești, care au înregistrat un mare succes. Ulterior, ea și-a făcut debutul în industria muzicală și a avut numeroase concerte. Cu mulți ani în urmă, în perioada în care se afla la apogeul carierei, Adela a trăit o experiență pe care nu a putut să o uite. Ea a povestit totul într-un interviu recent.

Relația Adela Popescu – Radu Vâlcan durează de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și au rămas împreună de atunci. La începutul relației lor, au trecut printr-o situație neplăcută, dar care s-a terminat cu bine.

Mai exact, într-unul dintre concertele pe care Adela le-a susținut, o fană i-a dat o veste care a șocat-o. Femeia a venit cu un buchet de trandafiri și i-a declarat dragostea, susținând că au o relație care a început pe internet.

Ulterior, fosta prezentatoare TV a aflat că cineva și-a creat un cont fals folosindu-i numele și pozele. Bărbatul păcălit a înțeles repede situația, a crezut explicatiile Adela și a renunțat la ideea unei relații.

Adela Popescu a mărturisit că a avut noroc în acea situație, deoarece lucrurile puteau lua o întorsătură și mai neplăcută dacă bărbatul nu ar fi acceptat adevărul.

„Peste câțiva ani, am trăit o întâmplare cu un domn care credea că are o relație cu Adela Popescu. De ce? Pentru că a venit din Moscova să se întâlnească cu iubita lui Adela Popescu, cu care avea o relație de câteva luni. El m-a întâmpinat la un concert, unde Adela anunțase pe Facebook că va susține un concert. Omul a venit cu un buchet imens de flori și m-a întâmpinat. I-am mulțumit politicos și apoi, în rusă, mi-a spus: ‘Hei, sunt eu iubitul tău’. Eu i-am zis: ‘Du-te domnule de aici, nu te cunosc!’. Am plecat acasă, m-a urmărit, a venit până la ușa apartamentului meu, iar Radu mă întreba cine este domnul… ‘Nu știu cine este domnul’. În cele din urmă, am aflat că pe rețeaua de socializare rusă, cineva își făcuse un cont fals cu numele meu și posta absolut tot ceea ce eu postam. Mai mult decât atât, acea persoană începuse o relație cu acest domn, de la care ceruse bani o perioadă îndelungată. El i-a venit în căutarea acestei relații frumoase, care se înmugurise pe Facebook. Lucrurile s-au calmat destul de ușor, el fiind destul de deștept. A înțeles că a fost victima unei înșelătorii, dar situația ar fi putut lua o întorsătură urâtă. El ar fi putut deveni agresiv, să nu mă creadă și atunci totul s-ar fi încheiat neplăcut”, a povestit Adela Popescu în cadrul interviului pentru emisiunea Sigur pe net.

Este impresionant cum Adela a reușit să-și păstreze calmul și să gestioneze această situație neplăcută. Cu siguranță, a fost important și sprijinul partenerului său, Radu Vâlcan, care a fost alături de ea în acele momente.

Este important să fim conștienți de riscurile pe care le implică utilizarea rețelelor de socializare și să fim vigilenți în ceea ce privește protecția datelor personale. Experiența Adela Popescu ne demonstrează că oricine poate deveni victima unui cont fals sau a unei înșelătorii online.

În final, Adela a trecut peste această situație neplăcută și și-a continuat cariera în lumea artistică, reușind să obțină încă multe succese atât ca actriță cât și ca artistă muzicală. Ea este un exemplu de determinare și putere de a depăși obstacolele pe care le întâlnești pe parcursul vieții.

Sursa: https://ciao.ro/adela-popescu-poveste-de-iubire-secreta-radu-valcan-a-fost-pus-in-fata-faptului-implinit/

Get real time updates directly on you device, subscribe now.