? Ce fac Diana și Aura?

Andra Măruță, celebra cântăreață română, a reușit să cucerească inimile publicului cu talentul său muzical. Pe lângă cariera în domeniul muzical, Andra s-a bucurat și de succesul pe micile ecrane, făcând parte din câteva proiecte iubite de public de mulți ani. Deși mulți știu multe lucruri despre cariera ei, puține detalii sunt cunoscute despre familia ei numeroasă.

Andra Măruță s-a născut într-o familie modestă și sprijinul celor dragi a fost extrem de important în dezvoltarea ei personală și profesională. Tatăl artistei a fost mereu lângă ea, fiind nu doar un tată devotat, ci și managerul ei încă de la începutul carierei sale în lumea muzicii. Pe lângă tatăl său, Andra a putut conta întotdeauna pe susținerea și sprijinul surorilor și fratele său, deși aceștia nu au apărut foarte des în public alături de ea.

Andra Măruță are două surori, Diana Mihai și Aura Mihai, ambele deosebit de frumoase și talentate în propriile lor domenii. Diana Mihai, sora cea mai mare a Andrei, are 46 de ani și și-a dedicat timpul celor neajutorați, în special bătrânilor care au rămas fără familii. Ea coordonează activitatea unui centru de seniori din Câmpia Turzii și încearcă să ofere acestor oameni o viață mai bună și mai fericită.

Pe de altă parte, sora mai mică a Andrei, Aura Mihai, în vârstă de 41 de ani, a ales să urmeze o cale diferită. Ea s-a specializat în domeniul cosmetic și a devenit cosmeticiană. Aura a transformat pasiunea sa pentru frumusețe într-o artă și a făcut mai multe cursuri pentru a deveni make-up artist. De-a lungul anilor, Andrei i-a încredințat look-ul său pe mâinile Aurei, care a reușit mereu să o facă să strălucească pe micile ecrane.

Familia Andrei Măruță nu se mândrește doar cu cele două surori talentate, ci și cu fratele lor, Săndel Mihai. Acesta este un cunoscut cântăreț din zona Ardealului și are parte și el de succes în domeniul muzical, la fel ca sora sa Andra. Săndel este solicitat frecvent pentru petreceri și alte evenimente private, demonstrând că talentul muzical este o trăsătură genetică puternică în familia Andrei.

Astfel, pe lângă succesul său în domeniul muzical și pe micile ecrane, Andra Măruță se poate lăuda și cu o familie talentată și dedicată, care o susține și o inspiră în continuare în cariera sa. Este greu să nu remarci că pasiunea pentru muzică și talentul artistic parcă curg în sângele familiei Măruță.