Lucian Viziru, nedreptățit de ProTV! Actorul a fost eliminat dintr-un proiect înfloritor fără explicații.

Lucian Viziru i-a surprins plăcut pe fani atunci când a anunţat că revine pe platourile de filmare. Acesta a apărut în sezonul 2 al serialului „Clanul”, iar admiratorii săi se aşteptau să-l vadă şi în continuare. Cu toate acestea, lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum şi-ar fi dorit actorul, iar recent acesta a explicat ce s-a întâmplat.

Lucian Viziru a acceptat cu bucurie propunerea de a juca în „Clanul”, pe care i-a primit-o din partea şefilor de la ProTV. Şi-a făcut treaba excelent în sezonul cu numărul 2 și se aştepta să continue colaborarea cu postul de televiziune din Protopopescu. A revenit în România din Germania pentru filmări, dar nu a mai fost contactat de niciun producător pentru următorul sezon.

Cu toate că situaţia l-a dezamăgit, actorul nu îşi pierde încrederea în industria cinematografică. Lucian Viziru a avut succes în trecut în producţiile de televiziune şi filme precum: „Regina”, „Lacrimi de iubire”, „Supraviețuitorul” sau „Poker”. A fost unul dintre actorii apreciați de public și se gândea că va avea parte de noi proiecte interesante.

„Eu nu am sunat să îi întreb ce se întâmplă. Nimeni nu m-a contactat. Dacă mi-au oferit un rol, nu aş fi spus „Nu”. Dar, se pare că nu s-a potrivit. Totuşi, cred că vor mai apărea proiecte în viitor, dar momentan nu pot vorbi despre ele”, a declarat Lucian Viziru într-un interviu pentru click.ro.

Actorul este optimist în ceea ce priveşte cariera sa în actorie și crede că este loc pentru el în lumea filmului. „Eram în Germania și mă gândeam că nu o să mă mai întorc niciodată în România. Într-adevăr, sincer îmi doream să rămân acolo, dar parcursul vieţii se schimbă. În bine. De aceea, sunt mulțumit acum că am revenit”, a mărturisit Lucian Viziru.

Acesta a dezvăluit că nu se regăseşte în rolurile personajelor pozitive. Consideră că în România sunt puțini scenariști care pot scrie personaje pozitive într-un mod convingător. Publicul român nu prea apreciază aceste roluri și, din acest motiv, actorul nu a avut ocazia să se implice într-un asemenea proiect.

„Problema este că, în general, avem puțini scenariști în România care să scrie bine personaje pozitive. Personajele pozitive sunt de multe ori niște tăntălăi, băieții care stau întreaga zi cu chitara în brațe și plâng după iubirea neîmplinită. Personajele pozitive din filmele de la Hollywood sunt supereroi, care se luptă și își îndeplinesc misiunea cu forță și curaj”, a explicat Lucian Viziru în aceeași discuție cu click.ro.

Chiar dacă momentan nu se află într-un proiect important, artista nu se lasă descurajată și își dorește să continue să joace și să se implice în producții în viitor. Lucian Viziru își păstrează entuziasmul și optimismul și speră că va avea ocazia să demonstreze, în continuare, talentul său actoricesc.

Sursa: click.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.