Magazin de Stele. Monica Tatoiu savurează cu regularitate șampanie și vin! Rădăcina acestui obicei al celebrității: „Este de neevitat la…” / ÎNREGISTRARE VIDEO

Monica Tatoiu, o personalitate cunoscută în showbiz-ul românesc, a dezvăluit recent că a făcut un obicei din a consuma zilnic un pahar de șampanie dimineața și unul de vin roșu seara. Vedeta susține că fiecare dintre aceste băuturi își are un rol bine definit în rutina sa zilnică și contribuie în mod distinct la starea sa de bine și la sănătatea sa.

Într-un interviu acordat publicației Spynews, Monica Tatoiu a explicat că dimineața alege să înceapă ziua cu un pahar de șampanie, iar seara, înainte de a se apuca de scris, savurează un pahar de vin roșu. Aceste alegeri nu sunt întâmplătoare, ci sunt motivate de convingerea că fiecare dintre aceste băuturi aduce beneficii pentru sănătatea sa.

Monica Tatoiu subliniază însă importanța responsabilității în consumul de alcool și menționează că evită să consume băuturi alcoolice înainte de a conduce. Ea este conștientă de efectele negative ale consumului excesiv de alcool asupra sănătății și încearcă să aibă o abordare echilibrată în privința acestui obicei.

Vedeta mai evidențiază că, în cazul femeilor aflate la menopauză, un pahar de vin roșu în fiecare seară poate aduce beneficii importante pentru sănătatea inimii și circulația sângelui. Această afirmație se bazează pe studii și cercetări care au arătat că un consum moderat de vin roșu poate avea efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular.

Ritualul adoptat de Monica Tatoiu a devenit un element semnificativ în stilul său de viață și ea crede că echilibrul și alegerea atentă a băuturilor contribuie la menținerea stării de sănătate. Cu toate acestea, este important de menționat că fiecare persoană are nevoi și toleranțe diferite în ceea ce privește consumul de alcool și că este important să se consulte un specialist înainte de a adopta un astfel de obicei.

Monica Tatoiu a reușit să-și păstreze aspectul tânăr și frumos de-a lungul anilor și este adesea admirată pentru vitalitatea sa. Indiferent de preferințele personale ale vedetei, este important să avem în vedere că un stil de viață echilibrat, care include o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate, joacă un rol crucial în menținerea sănătății și frumuseții în timp.

Sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/star-magazin-monica-tatoiu-consuma-sampanie-si-vin-in-fiecare-zi-motivul-pentru-care-vedeta-are-acest-obicei-este-obligatoriu-la-video-316619.html

Get real time updates directly on you device, subscribe now.