Andreea Esca se desparte de PRO TV! Vine toamna cu surprize în televiziunile din România + Care este cauza

Andreea Esca, prezentatoarea de la PRO TV, decide să ia o pauză de la emisiunea de știri și pleacă într-o călătorie în țările calde. Această plecare marchează perioada toamnei surprizelor în televiziunile din România, deoarece și alți prezentatori de succes fac schimbări neașteptate în carierele lor. Dani Oțil, cunoscutul prezentator de la Antena 1, se alătură lui Andreea Esca în căutarea unei noi experiențe pentru o perioadă, în timp ce Teo Trandafir a fost dată afară de la Kanal D.

Toamna anului 2023 aduce surprize neașteptate în lumea televiziunilor din România. După ce Teo Trandafir a fost concediată de la Kanal D și Dani Oțil a anunțat că va părăsi postul de la Antena 1, acum este rândul Andreei Esca să ia o pauză binemeritată de la PRO TV. Astfel, cele mai recente știri prezentate de vedeta de la PRO TV nu o vor mai avea pe Andreea Esca la pupitrul știrilor de la ora 19, cel puțin pentru o perioadă.

Andreea Esca nu este genul care să stea cu mâinile în sân în timpul acestei pauze de la televiziune. Aceasta și-a deschis o nouă afacere și se va ocupa de ea începând cu finalul lunii septembrie. Vedeta PRO TV a decis să organizeze excursii pentru doritori, în care va oferi oportunitatea de a călători în stil exclusivist pe vasul de croazieră Celebrity Edge. Vânzarea biletelor s-a desfășurat cu succes, iar Andreea Esca a reușit să vândă 67 de bilete, unul dintre ele la prețul de 3.000 de euro.

Vacanța organizată de Andreea Esca va avea loc în perioada 23-30 septembrie, iar participantii vor avea ocazia să viziteze mai multe atracții turistice și să participe la activități inedite. Călătoria va include opriri în Spania, Franța și Italia, în orașele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florența și Roma.

Prima oprire a călătoriei va fi în Barcelona, unde participanții vor avea ocazia să exploreze principalele atracții turistice ale orașului spaniol. Aceștia vor face opriri la celebrele creații arhitecturale ale lui Gaudi, vor călători pe bulevardul La Rambla și vor vizita Castelul Santa Florentina. De asemenea, vor avea ocazia să încerce delicioasele preparate de Street Food și celebrele băuturi Sangria.

Andreea Esca a declarat că această nouă afacere merge foarte bine și că este mulțumită de experiența oferită participanților. Vedeta speră că oamenii vor fi încântați de călătorie și vor reveni în calatoriile organizate de ea în viitor.

De asemenea, Dani Oțil, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, face și el o schimbare neașteptată în cariera sa. Acesta a făcut istorie alături de colegul său Răzvan Simion la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, care înregistrează audiențe record de 15 ani. Recent, însă, fanii au primit o veste neașteptată, căci Dani Oțil va fi înlocuit în cadrul emisiunii.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a apărut pe postul Antena 1 în 2008. Inițial, formatul a fost alcătuit doar din cei doi prezentatori, însă în ultimii ani echipa lor s-a mărit cu adăugarea unor nume celebre care au adus un plus show-ului. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca Dani Oțil să părăsească acest format. Schimbarea a fost anunțată recent de soțul Gabrielei Prisăcariu, care a dezvăluit informația pe pagina sa de Instagram.

Această perioadă de schimbări și plecări surprinzătoare demonstrează că toamna este cu adevărat sezonul surprizelor în televiziunile din România. Vedetele de top fac alegeri neașteptate și își asumă noi provocări în carierele lor, demonstrând că sunt în căutare de noi experiențe și de evoluție personală și profesională.

Andreea Esca și Dani Oțil sunt doar două exemple de prezentatori care fac mutări neașteptate în carierele lor. Fie că este vorba despre o pauză binemeritată sau despre explorarea unor noi oportunități profesionale, vedetele de televiziune nu ezită să părăsească posturile lor de top în căutarea de noi provocări și satisfacții personale. Într-o lume în continuă schimbare, aceste decizii arată că evoluția este esențială în orice domeniu, inclusiv în cel al televiziunii.

Astfel, toamna anului 2023 se dovedește a fi cu adevărat plină de surprize pentru televiziunile din România. Schimbările neașteptate în carierele vedetelor aduc un aer nou în industrie și creează o atmosferă de anticipație și curiozitate în rândul telespectatorilor. Rămâne de văzut ce urmează în viitorul apropiat și ce alte surprize ne rezervă această toamnă în lumea televiziunii românești.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.