Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie la scurt timp după despărțirea de tatăl fiicei sale: „Ea este în stare să facă orice”.

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile în viața ei personală, după ce fiica ei s-a născut prematur și a necesitat îngrijire specială. Această situație dificilă a fost urmată de încheierea relației ei cu tatăl copilului, care a culminat cu un scandal public și cu acuzații reciproce. Cu toate acestea, se pare că acum cei doi au ajuns la sentimente mai bune și există posibilitatea unei împăcări.

După toate aceste întâmplări, Cristina Cioran a simțit nevoia să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice complet fiicei sale. A petrecut timp alături de micuța sa și a încercat să treacă peste tot ceea ce s-a întâmplat.

Cu toate acestea, recent, Cristina Cioran a făcut o dezvăluire surprinzătoare. A fost din nou cerută în căsătorie de Alex Dobrescu, tatăl copilului ei. Se pare că bărbatul își dorește să revină în grațiile vedetei și speră că într-o zi o va putea recuceri complet. Alex Dobrescu își recunoaște greșelile și este hotărât să își înceapă din nou viața și să construiască o familie fericită.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Cristina Cioran a declarat: „Am fost iar cerută în căsătorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice”.

Această veste a surprins pe toată lumea, având în vedere trecutul tumultuos al relației lor. Cu toate acestea, se pare că Alex Dobrescu este hotărât să își schimbe comportamentul și să o facă pe Cristina Cioran să îi acorde o a doua șansă.

Bărbatul și-a mărturisit public intențiile și a explicat că își dorește cu tot sufletul să redevină o familie frumoasă alături de Cristina și de fiica lor. El speră ca fetița să crească cu ambii părinți alături de ea și face tot posibilul pentru a o convinge pe Cristina să îi dea o șansă. Alex Dobrescu a declarat într-un interviu la Antena Stars: „Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram… Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul”.

Această întorsătură în viața lor a stârnit interesul publicului și au apărut speculații cu privire la viitorul relației lor. Mulți se întreabă dacă Cristina Cioran va accepta cererea de căsătorie și dacă cei doi vor reuși să depășească problemele din trecut și să-și construiască o familie fericită.

Până în prezent, Cristina Cioran nu a făcut nicio declarație oficială despre această situție, așa că rămâne de văzut care vor fi următorii pași în relația lor. Cu toate acestea, este evident că există sentimente încă în joc și că se întrevăd posibilități de împăcare.

În concluzie, Cristina Cioran a fost cerută din nou în căsătorie de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu, după ce au trecut prin momente grele și relația lor s-a destrămat. Alex Dobrescu își dorește să se împace cu Cristina Cioran și să întemeieze o familie fericită. Vom vedea în viitorul apropiat dacă cei doi vor reuși să treacă peste problemele din trecut și să găsească o cale de a fi împreună pentru binele fiicei lor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.