Dialogul șocant dintre Dana Roba şi fostul soţ în sala de judecată: „Avea un comportament de-a dreptul demențial”

Dana Roba a avut prima întâlnire față în față cu fostul soț, Daniel Balaciu, în sala de judecată. Au trecut mai bine de 3 luni de când bruneta a fost brutal bătută și lăsată într-o baltă de sânge. La primele ore ale dimineții, make-up artist-ul s-a prezentat la judecătorie cu mari emoții, deoarece nu a fost ușor să-l vadă pe cel care i-a distrus viața. Dialogul dintre cei doi în fața autorităților a fost unul halucinant.

Dana Roba și Daniel Balaciu au fost căsătoriți timp de șapte ani și au împreună două fetițe. Cei doi păreau a fi extrem de fericiți împreună, iar nimeni nu se aștepta ca Daniel să recurgă la un gest atât de violent. Pe 5 iunie, acesta a atacat-o cu un ciocan în timp ce dormea.

Prima confruntare dintre Dana Roba și Daniel Balaciu a avut loc la Parchetul Timișoara, sub ochii procurorului. La ieșirea din sală, Dana Roba a povestit cum s-au desfășurat lucrurile. Ea a avut un sentiment de plâns și a fost extrem de emoționată până la lacrimi în momentul în care l-a văzut pe fostul soț. Nu își putea crede că acesta a ajuns să-i facă rău într-un asemenea mod.

Dana Roba i-a arătat lui Daniel Balaciu cicatricea și l-a întrebat de ce i-a făcut acele lucruri groaznice. Fostul soț nu a răspuns la această întrebare. Dana a pus și o altă întrebare, întrebându-l de ce nu a chemat ambulanța când ea era lăsată într-o baltă de sânge. Daniel a susținut că nu știa că are nevoie de îngrijiri medicale și că nu a observat cât de grav o lovise la cap.

Procurorul l-a întrebat pe Daniel de ce contează cât de tare a lovit-o pe Dana, dat fiind faptul că aceasta avea nevoie de îngrijiri medicale. Daniel a afirmat că Dana i-a cerut să nu cheme ambulanța, deși aceasta îi spunea că va face 25 de ani de închisoare dacă moare și că ar fi mai bine să facă doar 15. Aceste declarații tulburătoare au fost relatate de Dana Roba pentru fanatik.ro.

Dana s-a simțit extrem de afectată în momentul în care l-a văzut pe fostul soț. Make-up artist-ul a afirmat că nu a observat nicio urmă de regret pe chipul bărbatului în urma a ceea ce i-a făcut. Ea a spus că a fost foarte greu pentru ea și nu știe cum a fost pentru el. Daniel și-a pus tricoul în cap în momentul în care a ieșit de la Poliție și nu a dat nicio lacrimă, nu pare să-i pară rău de faptele sale. Dana Roba a declarat că lui îi pare rău doar că ea nu a murit.

Pe parcursul audierilor, Daniel Balaciu a mințit de foarte multe ori. Dana a afirmat că a plâns mult în timpul confruntării. Ea susține că nu mai vrea să aibă de-a face cu fostul soț și a fost extrem de afectată de comportamentul lui, pe care l-a descris ca fiind cel al unui om nebun. Daniel evita să răspundă la întrebările procurorului și continua să mintă. Susținea că Dana a fost în camera lui și că aceasta l-a lovit cu un ascuțitoare în cap. El pretindea că ea a început bătaia, când de fapt ea a fost victima.

Dana Roba a participat la confruntare fără avocat, deoarece acesta întâmpinase niște probleme. Ea nu a fost singură la confruntare, deoarece a avut alături de ea credința în Dumnezeu. Dana a afirmat că a simțit prezența îngerilor lângă ea și că aceștia au fost cei care au împiedicat-o să-și piardă viața.

Este evident că Dana Roba a trecut printr-o experiență oribilă și traumatizantă. Ea a rămas puternic afectată de ceea ce i s-a întâmplat și de comportamentul fostului soț în fața justiției. Sperăm că autoritățile vor face dreptate și că Dana va primi sprijinul și protecția de care are nevoie pentru a-și reconstrui viața și pentru a se pune pe picioare din nou.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.