Ela Crăciun sărbătorește 10 ani de când transmite mesaje românilor: „Este un eveniment important pentru mine”

Ela Crăciun, după 15 ani de la debutul său în lumea televiziunii, aniversează acum 10 ani de când vorbește românilor în emisiunea „Numai de bine”, difuzată în fiecare weekend pe Antena 3 CNN. Această realizatoare a început prin a prezenta emisiuni cu profil economic, iar mai apoi a preluat jurnalul de știri.

Ela Crăciun consideră această aniversare drept un moment marcant în viața sa. Zece ani în care s-a implicat trup și suflet într-un proiect în care a crezut enorm și care i-a adus mulțumirea pe care o caută. Timp de aproximativ 400 de ediții, emisiunea a avut invitați din diverse domenii, cum ar fi sănătatea, frumusețea, gătitul și lifestyle-ul.

Realizatoarea se bucură în mod deosebit de succesul și longevitatea emisiunii sale, mai ales într-o piață în care lucrurile se schimbă foarte des. Acest lucru arată că munca depusă alături de echipa sa a fost impresionantă și că a reușit să reziste pentru o perioadă îndelungată. Cu timpul, echipa i s-a apropiat atât de mult încât le-a devenit ca o a doua familie.

Scopul emisiunii „Numai de bine” este de a furniza mereu informații verificate, obținute de la specialiști în domeniul sănătății, psihologi, experți în beauty, cooking și sport, cu intenția de a ajuta telespectatorii să se apropie cât mai mult de un stil de viață sănătos. Realizatoarea a fost mereu în contact cu specialiști prin natura jobului său, iar de când a devenit mamă, a intrat în legătură cu medici și experți în domeniul pediatric. Conștientă fiind de faptul că sănătatea familiei sale pornește de la ceea ce simte ea în pielea ei, Ela Crăciun a investit enorm în acest aspect și a reușit să ofere informații de calitate audienței sale.

Ela Crăciun a considerat că această perioadă de zece ani a fost o călătorie către propria sa vindecare și s-a bucurat să aibă alături oamenii dragi, telespectatorii săi și comunitatea ei. Acesta a fost un moment extrem de frumos în viața sa, pe care îl bucură încă de la început.

Pe lângă cariera sa de succes în televiziune, Ela Crăciun este și autoare a trei volume apreciate și renumită ca un influencer de top în zona de parenting.

Pentru a-și îmbrățișa cariera în televiziune, Ela Crăciun a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Experiența sa în domeniu a început încă din 2009, când a lucrat ca intern la ProSport.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.