Joe Biden a fost supus unei vaccinări împotriva Covid-19 îmbunătățite, iar în plus, și-a administrat vaccinul împotriva gripei sezoniere.

Președintele american Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, a luat o decizie importantă cu privire la sănătatea sa. El a primit o doză actualizată a vaccinului anti-Covid-19 și s-a vaccinat și împotriva gripei sezoniere. Această decizie a fost anunțată sâmbătă de către medicul personal al președintelui, Kevin O’Connor.

Joe Biden a ales să se vaccineze cu o nouă doză „booster” a vaccinului anti-Covid, întrucât sezonul de răceală și gripă a început, iar el consideră că este important ca toți americanii să fie protejați. Prin exemplul său, președintele încurajează toată populația să se vaccineze și să își protejeze sănătatea.

De asemenea, cu câteva săptămâni în urmă, Joe Biden a primit un nou vaccin împotriva virusului respirator sincițial (VSR). Acest virus poate cauza infecții respiratorii precum bronșiolita și poate fi foarte periculos, în special pentru persoanele în vârstă și bebelușii. În urma acestei experiențe, autoritățile sanitare americane au recomandat vaccinarea împotriva VSR pentru toți americanii cu vârsta de 60 de ani și peste.

Săptămâna trecută, autoritățile sanitare americane au luat o decizie importantă prin autorizarea unei versiuni actualizate a vaccinurilor anti-Covid 19 de la Pfizer și Moderna. Aceste noi versiuni sunt mai bine adaptate la variantele virusului care circulă în prezent și reprezintă un pas înainte în lupta împotriva pandemiei.

Cu toate acestea, succesul acestei noi campanii de vaccinare rămâne incert. Până în prezent, doar 17% din populația americană a primit doza de rapel împotriva Covid-19. Este esențial ca toți americanii să conștientizeze importanța vaccinării și să își protejeze propria sănătate, dar și să contribuie la reducerea transmiterii virusului în comunitate.

Numărul de spitalizări legate de Covid-19 a crescut în ultimele săptămâni în Statele Unite, iar acest lucru arată că pandemia nu a luat sfârșit. Este nevoie de mobilizarea întregii populații și de continuarea eforturilor pentru a depăși această situație dificilă.

Este lăudabil faptul că președintele Joe Biden a înțeles importanța vaccinării și și-a asumat responsabilitatea de a se proteja și de a fi un exemplu pentru populație. Sperăm că exemplul său va inspira mai mulți oameni să se vaccineze și să contribuie astfel la controlarea pandemiei.

Este esențial să fim responsabili și să luăm măsuri pentru a ne proteja pe noi înșine și pe cei din jur. Vaccinarea este una dintre cele mai eficiente metode de prevenție și reprezintă o șansă reală de a ne recâștiga libertatea și de a reveni la o viață normală.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-26556753-joe-biden-primit-vaccin-anti-covid-19-actualizat-vaccinat-impotriva-gripei-sezoniere.htm

Get real time updates directly on you device, subscribe now.