Mirela Vaida a suferit un avort spontan în timpul unei apariții pe scenă. Vedeta consideră că stresul și oboseala au contribuit la această tragedie: „Am avut o hemoragie puternică care a dus la pierderea sarcinii.”

Mirela Vaida a trecut printr-un moment tragic când a pierdut o sarcină în timp ce cânta pe scenă. Vedeta de muzică populară a povestit acest incident dureros în cadrul emisiunii pe care o prezintă. A explicat că a avut o sarcină extrauterină, iar aceasta a fost eliminată printr-o hemoragie foarte puternică. Acesta a fost rezultatul unei nopți întregi de cântat, stres și oboseală.

Într-o seară în timpul unui spectacol, Mirela a simțit o durere puternică în abdomen, dar a continuat să cânte. Nu știa că era însărcinată în acel moment, a aflat ulterior din analizele de sânge. Aceasta a fost o surpriză pentru ea și era bucuroasă că va avea un copil. Cu toate acestea, sarcina s-a încheiat prematur și tragic, din cauza hemoragiei puternice.

Mirela a atribuit această pierdere de sarcină stresului, oboselii și zbuciumului din viața ei. Cu toate că nu i-a fost ușor să accepte acest lucru, a găsit puterea de a merge mai departe și de a avea încredere că va fi bine.

La momentul tragic, Mirela avea deja doi copii și era în căutarea unui al treilea. Ea a făcut tot ce i-a stat în putință să se protejeze și să facă totul corespunzător pentru sănătatea și bunăstarea copilului ei nenăscut. Cu toate acestea, uneori lucrurile nu merg cum ne-am putea gândi și evenimentele pot lua o întorsătură neașteptată.

Desigur, Mirela a fost devastată de pierderea acestei sarcini, dar a găsit puterea de a merge mai departe și de a fi o mamă puternică și iubitoare pentru ceilalți doi copii ai săi. Ea și soțul ei, Alexandru Vaida, au trei copii împreună: Carla, Vladimir și Tudor. Aceasta este o binecuvântare pentru ea și simte că acești copii o fac să se simtă împlinită și fericită.

În plus față de povestea dureroasă a pierderii sarcinii, Mirela Vaida a mai dezvăluit și detalii despre relațiile ei anterioare. După o relație eșuată în anul 2003, ea s-a căsătorit cu Alexandru Vaida în 2009. Soțul ei nu este o persoană publică și nu apare în pozele ei de pe rețelele sociale. El este director comercial la o firmă din Sibiu și preferă să aibă o viață privată.

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru Vaida, împreună cu cei trei copii, formează o familie fericită și unită. Desi a trecut prin momente dificile, vedeta rămâne puternică și recunoscătoare pentru ceea ce are în viața ei. Ea este o mamă devotată și apreciază foarte mult rolul de părinte.

Povestea lui Mirela Vaida este una care demonstrează că viața poate fi plină de provocări și pierderi, dar și de bucurii și realizări. Este important să fim puternici și să găsim sprijin în familie și prieteni în momentele dificile. Mirela Vaida este un exemplu de luptătoare și de mamă puternică, care a învățat să facă față obstacolelor vieții cu încredere și determinare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.