UNIC | Alex Velea, apariție neobișnuită în “Băieți Inteligenți” + A încercat norocul la barbut în închisoarea Jilava. Cum a ajuns în spatele gratiilor: „Am petrecut câteva zile remarcabile acolo”

Alex Velea, artistul popular, a surprins pe toată lumea cu o nouă apariție pe marile ecrane în filmul românesc al toamnei, „Băieți Deștepți”. Distribuit în cinematografele din toată țara începând din 13 octombrie, acest film de acțiune-comedie a stârnit deja interesul publicului.

În pelicula regizată de Igor Cobileanski, Alex Velea joacă rolul unui „băiat” rău care se luptă să supraviețuiască în închisoare și este chiar frate cu Ruby, colegă de platou și cântăreață de succes. Alex Velea a lansat recent și piesa „Vulgar”, iar în videoclipul piesei apare alături de protagoniștii din film, Tiberiu Ioana, Sergiu Costache și Silviu Mircescu.

Filmul este o comedie de acțiune care îi are în prim-plan pe Leo, Alex și Costi, o echipă de polițiști suspendați care sunt chemați înapoi la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis. În mijlocul acestei acțiuni, se dezvoltă o poveste de dragoste surprinzătoare între Leo și Lara, mâna dreaptă a traficantului. Filmul promite să ofere răsturnări de situație spectaculoase, scene pline de adrenalină și mult umor.

Alex Velea a dezvăluit că unele scene au fost filmate în penitenciarul Jilava și a petrecut câteva zile acolo. Experiența a fost una inedită pentru artist, care s-a simțit emoționat și încă încearcă să se autodepășească în fiecare scenă. Rolul său în film este cel al unui „bad boy” care se confruntă cu diverse situații dificile din ca

Get real time updates directly on you device, subscribe now.