VIDEO Snooker – Finala uimitoare la Openul Britanic

Mark Selby și Mark Williams se vor întâlni în finala Openului Marii Britanii la snooker, care promite să fie un spectacol captivant în lumea acestui sport. Această competiție este una dintre cele mai prestigioase din calendarul snookerului și atrage atenția fanilor din întreaga lume.

În prima semifinală, Mark Williams, clasat pe locul zece în ierarhia mondială, a reușit să învingă cu scorul de 6-3 pe iranianul Hossein Vafaei, care ocupă locul 17 în clasament. Galezul a dominat partida și a condus cu 2-0, 4-2 și 5-3 înainte de a închide meciul în favoarea sa cu 6-3. Victoria sa a fost una clară și l-a adus în finala prestigioasei competiții.

În cea de-a doua semifinală, Mark Selby, ocupantul locului cinci în clasamentul mondial, a demonstrat un joc absolut impresionant împotriva chinezului Guodong Xiao, clasat pe locul 37 în lume. Selby a dominat complet partida și l-a învins cu un impresionant scor de 6-0. Acest succes categoric l-a propulsat în finala evenimentului, unde se întâlnește cu Mark Williams pentru trofeul Openului Marii Britanii.

Finala va avea loc duminică, de la ora 15:00, și va fi transmisă în direct pe canalele Eurosport, oferind astfel tuturor fanilor oportunitatea de a urmări meciul în timp real. Sistemul de joc ales pentru această finală este cel mai bun din 19 frame-uri, oferind astfel oportunitatea de a se bucura de un meci mai lung și mai intens.

Premiile pentru această competiție sunt destul de generoase. Câștigătorul va pleca acasă cu un cec în valoare de £100,000, în timp ce învinsul va fi recompensat cu £45,000. Aceste sume impresionante reflectă importanța și prestigiul acestui turneu care atrage cei mai buni jucători de snooker din lume.

Un aspect interesant de menționat este faptul că Mark Selby și Mark Williams s-au întâlnit de 39 de ori în trecut. Până în prezent, Selby a avut avantajul și a reușit să obțină 22 de victorii, în timp ce Williams a înregistrat 17 victorii. Acești doi jucători talentați și experimentați au oferit de-a lungul timpului meciuri incendiare, iar finala Openului Marii Britanii poate fi un nou moment al rivalității lor.

În concluzie, finala Openului Marii Britanii la snooker dintre Mark Selby și Mark Williams promite un spectacol captivant pentru iubitorii acestui sport. Amândoi jucătorii au demonstrat în semifinale că sunt în mare formă și vor să câștige titlul prestigios. Fanii snookerului au ocazia să își urmărească favoriții într-un meci transmis în direct și să se bucure de talentul și abilitățile acestor mari jucători.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.