Florin Dumitrescu trăiește cele mai fericite momente! El a fost cel care a anunțat cu bucurie sosirea pe lume a noului membru din familie: „Familia s-a mărit!”

Florin Dumitrescu, bucătarul celebru de la emisiunea „Chefi la Cuțite”, a anunțat cu bucurie pe rețelele de socializare că colegul său, Alex Petricean, a devenit recent tată. Vestea a fost dată publicității printr-o fotografie postată de Dumitrescu pe contul său de Instagram, în care acesta apare alături de bebeluș și de soția lui Alex, Loredana.

Alex Petricean este un fost finalist de la emisiunea „MasterChef” și între el și Florin Dumitrescu există o legătură strânsă de prietenie. Vestea nașterii copilului a stârnit extrem de multă bucurie în rândul celor doi și Florin Dumitrescu a ținut să își exprime fericirea pentru prietenul său și familia nou formată.

Un aspect remarcabil în viața lui Florin Dumitrescu este faptul că este un bărbat împlinit, având o carieră de succes în domeniul gastronomiei și o familie numeroasă. Este căsătorit cu Cristina și împreună au două fetițe superbe. Cei doi și-au jurat iubire veșnică în vara anului 2014, într-o ceremonie deosebită și impresionantă.

Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, Florin Dumitrescu a făcut un anunț care a stârnit controverse. El a dezvăluit că intenționează să divorțeze, ceea ce a creat numeroase speculații despre starea relației sale cu Cristina. Cu toate acestea, s-a dovedit că mesajul bucătarului era doar o glumă. El a precizat că divorțează „de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne”, susținând astfel un stil de viață sănătos. Fanii au apreciat umorul bucătarului și au fost încântați de faptul că nu există probleme în căsătoria sa.

Florin Dumitrescu și-a câștigat simpatia publicului datorită talentului său în bucătărie și a sfaturilor utile pe care le-a oferit gospodinelor pentru a obține preparate delicioase. Însă, pe lângă acestea, oamenii au apreciat întotdeauna devotamentul său pentru familie.

Anunțul făcut de Florin Dumitrescu a strâns numeroase comentarii din partea fanilor săi. Aproximativ 10.000 de persoane i-au transmis felicitări și au apreciat gluma sa legată de divorț. Mulți dintre ei și-au exprimat și dorința de a se alătura lui Dumitrescu și de a adopta un stil de viață sănătos renunțând la acele obiceiuri alimentare nesănătoase.

În concluzie, Florin Dumitrescu este extrem de fericit de vestea nașterii copilului colegului său Alex Petricean și își exprimă bucuria pe rețelele de socializare. De asemenea, el este un om căsătorit și fericit, cu o carieră de succes și o familie numeroasă, ceea ce îl face un exemplu de urmat pentru mulți oameni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.