Un incident tragic în Timișoara. Un medic cardiolog și-a pierdut viața în fața spitalului, după ce vehiculul în care se afla a fost implicat într-un accident provocat de o șoferiță, urmat apoi de coliziunea cu două TIR-uri.

Un medic cardiolog din Timișoara a suferit un tragic accident înainte de a ajunge la muncă. Acesta a murit după ce a fost lovit de o șoferiță și apoi de două TIR-uri. Echipa medicală a încercat să îi salveze viața, dar rănile suferite erau prea grave.

Evenimentul tragic a avut loc în curtea spitalului unde medicul voia să intre cu mașina. Însă, o șoferiță a intrat în coliziune cu el, iar mașina a ajuns pe contrasens. Aici a fost lovită de două TIR-uri. La fața locului au ajuns șapte medici care au încercat să îl salveze.

Medicii au sunat la numărul de urgență 112 solicitând ajutor pentru a scoate bărbatul din mașină. În acel moment, medicul avea puls, dar ulterior și-a pierdut viața. A fost transportat la spital de echipajul SMURD, dar a murit în scurt timp. Rănile sale erau atât de grave încât medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Potrivit Poliției, unul dintre responsabilii pentru accident este o femeie de 31 de ani care conducea un autoturism. Ea a intrat în coliziune cu mașina medicului care se angajase într-o manevră de viraj la stânga. Impactul a proiectat autoturismul bărbatului într-un TIR care venea din sens opus, iar apoi într-un alt TIR care circula pe același sens. Bărbatul de 60 de ani a murit ca urmare a accidentului. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În altă ordine de idei, în Brăila a avut loc un alt accident în care un șofer drogat și cu permisul suspendat s-a răsturnat cu mașina, încercând să evite o coliziune. Mașina s-a aflat la distanță de partea carosabilă, iar șoferul și o tânără de 19 ani au fost transportați la spital. În ziua precedentă, o șoferiță a fost prinsă cu droguri și arme asupra ei.

Aceste tragedii ne arată cât de importantă este respectarea regulilor de circulație și necesitatea unei conduite responsabile în trafic. Este imperativ să fim atenți și responsabili la volan, pentru a evita astfel de situații tragice.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.