American Express, 14 noiembrie 2023. Echipa care s-a adjudecat primul avantaj în Ecuador. Concurenții au fost surprinși: „Ce bucurie uriașă!” / VIDEO

În ediția din 14 noiembrie 2023 a emisiunii America Express, șapte echipe s-au confruntat pentru a obține imunitatea mică și a scăpa de cursa pentru ultima șansă. Acesta a fost primul stage desfășurat în Ecuador, iar concurenții au avut parte de numeroase obstacole în calea lor din partea localnicilor, care nu erau la fel de prietenoși ca și columbienii.

Cursa pentru imunitate a adus numeroase provocări pentru concurenți, iar unii dintre ei au fost copleșiți de emoții și au ajuns să izbucnească în lacrimi în timpul probelor. După jocul pentru amuletă, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au decis ordinea plecării pe traseu, iar Irina Fodor le-a oferit mai multe detalii despre ziua pe care o aveau în față.

Proba a presupus să parcurgă distanțe mari și au apărut diverse probleme cu autostopul. Concurenții au trebuit să obțină și pălării de cowboy de la anumite magazine, însă, în schimb, erau nevoiți să ajute angajații la diverse sarcini. După această probă, ei au ajuns la o fermă unde au avut loc alte probe menționate anterior. La final, doar o echipă a reușit să câștige și să se salveze de la cursa pentru ultima șansă.

Echipa formată din Romică și Cătălin Țociu a fost prima care a ajuns la Irina Fodor, obținând imunitatea mică și evitând astfel nominalizarea la cursa pentru ultima șansă. În plus, aceștia au primit și cazare în Ambato, Ecuador.

Cei doi concurenți au fost extrem de entuziasmați de rezultat și s-au bucurat nespus, chiar și până la lacrimi. Actorul Cătălin Țociu a comparat fericirea pe care au simțit-o cu momentul în care a devenit tată pentru prima dată.

Întreaga experiență a fost plină de provocări și momente de bucurie pentru concurenți, care și-au demonstrat talentul și abilitățile în diverse probe. Emoțiile, lacrimile și bucuria au fost trăite intens de echipa câștigătoare și de fanii show-ului.

Pentru mai multe detalii despre această ediție a emisiunii America Express, puteți accesa sursa în linkul de mai jos.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.