Artistul care are în plan să se retragă la mănăstire după ce va încheia cariera sa în industria muzicală: „Este o opțiune pentru mine”

Narcisa Suciu este una dintre cele mai renumite voci din industria muzicală, având o carieră impresionantă. Cu toate acestea, artista mărturisește că și-ar fi dorit să activeze într-un alt domeniu. Recent, ea a dezvăluit că are un plan pentru perioada de după retragerea de pe scenă.

Încă de când era copil, Narcisa Suciu visa să aibă un alt parcurs în viață, departe de muzică. Avea dorința să devină o bibliotecară sau chiar însoțitoare de zbor. Motivația ei pentru a fi însoțitoare de zbor era legată de faptul că, după părerea ei, în momentul în care îmbraci uniforma, deja vorbești toate limbile străine. La fel de intrigantă i se părea și meseria de bibliotecară, la care a fost atrasă mai târziu în copilărie. Față de această opțiune, Narcisa spune că ar fi urmat clasa de biblioteconomie dacă nu ar fi reușit să devină cântăreață.

Într-un interviu acordat Ego.ro, Narcisa Suciu recunoaște că s-a gândit și să se retragă la mănăstire într-un moment dificil al vieții sale. Astăzi, artista afirmă că încă nu exclude această opțiune, mai ales că știe că pensiile pentru artiști sunt mici și nu sunt sigure în viitor.

Narcisa consideră că retragerea la mănăstire ar putea fi o variantă într-un stadiu mai avansat al vieții sale, atunci când nu se va mai regăsi în anturajul și ocuparea timpului său din prezent. Deși pensiile în industria muzicală nu sunt o certitudine, Narcisa ia în calcul această cale alternativă în viitorul său. Cu toate acestea, ea afirmă că nu se grăbește și că se va decide în momentul potrivit.

Cât despre retragerea de pe scenă, Narcisa nu a dezvăluit încă o dată anume sau un plan concret. Cu toate acestea, artistă știe că va avea o viață după cariera în muzică și că este important să se gândească la această etapă.

Narcisa Suciu a devenit cunoscută în industria muzicală datorită vocii sale puternice și talentului său interpretativ. De-a lungul carierei sale, ea a obținut numeroase premii și a colaborat cu artiști de renume. În ciuda succesului său, Narcisa a fost mereu deschisă și sinceră în privința aspirațiilor și dorințelor ei. Așadar, viitorul ei în industria muzicală este incert, dar ceea ce este sigur este că Narcisa va continua să surprindă publicul cu talentul ei, indiferent de calea pe care o va alege pentru a-și urma visurile și pasiunile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.