Cu pregătiri în toi, Răzvan Simion se apropie de nunta cu Daliana Răducan. Detalii despre data și locația marelui eveniment urmează să fie dezvăluite.

Răzvan Simion a dezvăluit recent că are în plan un eveniment deosebit în viața sa, și anume nunta cu partenera sa, Daliana Răducan. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani și, după despărțirea de Lidia Buble, Răzvan a găsit liniștea în brațele frumoasei brunete pe care intenționează să o ducă în fața altarului. Despre marele eveniment, se știe că va avea loc anul viitor, însă data exactă nu a fost dezvăluită încă.

În ceea ce privește pregătirile pentru nuntă, Răzvan Simion a început deja să facă planuri și să se ocupe de detalii. Una dintre primele aspecte pe care le-au abordat este lista de invitați, care, se pare, se mărește pe zi ce trece. Inițial, tinerii îndrăgostiți intenționau să organizeze o nuntă mică, însă au realizat că au mulți prieteni apropiați care doresc să le fie alături în ziua cea mare. Răzvan a menționat că speră ca evenimentul să nu devină unul foarte mare, amintind de nunta lui Dani Oțil, colegul său de emisiune, care a avut loc recent și a fost una impresionantă ca amploare.

În ceea ce privește locația nunții, Răzvan Simion a menționat că deocamdată se gândesc dacă să o organizeze în țară sau în străinătate. Dacă vor avea un număr mic de invitați, preferă să țină nunta afară, într-un cadru mai intim și mai pitoresc. Însă, dacă vor avea mulți prieteni și invitați, atunci vor fi nevoiți să aleagă o locație mai mare, probabil în București. Răzvan a glumit și a menționat că a primit amenințări din partea unor prieteni care au spus că se vor supăra dacă nu vor fi invitați la nuntă, ceea ce i s-a părut amuzant și dubios în același timp. El consideră că, în ziua de azi, o invitație la o nuntă poate fi percepută greșit și poate crea tensiuni neașteptate.

Un alt aspect important al organizării nunții este alegerea nașilor. Răzvan Simion a dezvăluit că ambele părți au optat pentru un cuplu de nași care nu face parte din lumea showbiz-ului, ceea ce înseamnă că vor avea alături oameni importanți pentru ei, pe care îi cunosc și în care au încredere. În ceea ce îl privește pe bunul său prieten, Dani Oțil, el nu va avea un rol foarte important în acest eveniment, deși Răzvan ar fi fost tentat să-l pună cavaler de onoare. Totuși, din cauză că Dani are un băiețel în vârstă și nu mai poate fi considerat „cavaler”, probabil că fiul acestuia va primi această onoare.

Un moment special în relația cuplului a fost momentul logodnei, când Răzvan Simion i-a dăruit Dalianei Răducan un inel cu diamante deosebit. Gestul a fost făcut la începutul anului, iar Daliana a acceptat în mod entuziast și fără să stea pe gânduri. Răzvan a vorbit și despre semnificația inelului și despre iubirea lor care nu este perfectă, dar care are un fundament solid, asemenea diamantului care îi leagă. El a folosit o metaforă cu trandafirul Micului Prinț din cartea lui Antoine de Saint-Exupéry, subliniind că fiecare relație este unică și valoroasă în felul său.

Astfel, Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc cu emoție și entuziasm pentru cea mai importantă zi din viața lor, nunta care va avea loc anul viitor. Cu toate că există multe de organizat și de planificat, cuplul pare să aibă un sentiment de bucurie și fericire în fața acestui moment unic. Cu siguranță, nunta lor va fi un eveniment de neuitat, plin de emoție și iubire, în care vor fi alături de familie și prieteni apropiați.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.