American Express, 18 noiembrie 2023. Cum au petrecut noaptea concurenții în condiții neașteptate în jungla amazoniană / VIDEO

În ediția cea mai recentă a emisiunii America Express, concurenții au fost surprinși cu o situație neașteptată atunci când li s-au atribuit locuri de dormit. După ce au trecut prin ritualuri tribale și li s-au desenat forme pe față, echipele au fost plasate în spații de cazare care au generat surprindere și discuții aprinse.

Sonya și Iuliana Pepene au fost repartizate să împartă același dormitor cu Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu. În timp ce, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au fost grupate cu Aris Eram și Alexia Eram. De asemenea, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au fost plasați în același spațiu de cazare cu Mike și Iulia Albu, precum și cu Ada și Tony Galeș.

Cu toate acestea, condițiile în care au fost nevoiți să doarmă concurenții nu au fost deloc confortabile. Aceștia au constatat că în cabanele destinate lor existau probleme serioase legate de prezența insectelor. Această situație a fost observată și de către telespectatorii din fața micilor ecrane.

În ciuda acestor condiții dificile, competiția s-a desfășurat în continuare. Într-un joc plin de provocări și tensiune, echipa formată din Giulia Anghelescu și soțul său, Vlad Huidu, au reușit să câștige amuleta prețioasă în cel mai recent joc. Cei doi concurenți au depus un efort imens și au reușit să-și atingă obiectivul.

Reacțiile de după victorie au fost pline de bucurie și emoție. Concurenții au fost încântați de rezultatul lor și de faptul că munca lor a fost recompensată.

Pentru a afla mai multe detalii despre această ediție a emisiunii America Express și despre celelalte momente cheie din competiție, accesați link-ul de mai jos.

Sursa: [https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/america-express-18-noiembrie-2023-in-ce-conditii-au-dormit-concurentii-situatie-neasteptata-in-jungla-amazoniana-video-321439.html](https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/america-express-18-noiembrie-2023-in-ce-conditii-au-dormit-concurentii-situatie-neasteptata-in-jungla-amazoniana-video-321439.html)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.