Codin Maticiuc, probleme acasă după „Miami Bici 2”?! „Soția mea nu mă recunoaște ca tată”

Codin Maticiuc a lăsat în urmă perioada sa de „crai al Dorobanților” și de câțiva ani buni s-a dedicat vieții de familie. Aceasta se datorează faptului că l-a întâlnit pe cea care îi este parteneră de viață, Ana Pandelli, care pare să-l fi schimbat în bine.

La vârsta de 43 de ani, Codin Maticiuc este un tată dedicat, având deja trei copii. Are două fetițe, pe Smaranda în vârstă de 4 ani și pe Ilinca în vârstă de 1 an și o lună. De asemenea, are și un băiat în vârstă de 12 ani, pe nume Mario, copil dintr-o altă relație a Anei, dar pe care Codin îl consideră ca fiind propriul său fiu.

Recent, însă, Codin recunoaște că nu a mai avut suficient timp să se ocupe de rolul de tată, din cauza filmărilor pentru producția „Miami Bici 2” care au avut loc în America și l-au ținut departe de familie pentru o perioadă îndelungată.

El a mărturisit că toți cei din viața lui îl vor mai mult pentru ei. Nevasta lui, copiii, toți îi cer să petreacă mai mult timp cu ei. Cu toate acestea, Codin a explicat că a făcut tot ce a putut pentru a se împărți între filmări și familie, dar că este greu să găsești un echilibru în astfel de situații.

Această dezvăluire a fost făcută de Codin Maticiuc în cadrul podcastului „Drive In” cu Andrei Niculae. Actorul a vorbit sincer despre viața sa de familie și despre provocările cu care se confruntă în momentul de față.

Desigur, este normal ca o astfel de situație să creeze tensiuni în cadrul familiei, mai ales când unul dintre părinți nu poate fi prezent în mod constant. Cu toate acestea, este important ca membrii unei familii să găsească modalități de a se susține reciproc și de a menține o comunicare deschisă și sinceră.

Codin Maticiuc este un cunoscut actor și prezentator de televiziune din România. El a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și și-a început cariera în domeniul jurnalismului sportiv, lucrând la ProSport încă din 2009.

În concluzie, putem spune că viața de familie poate fi uneori un echilibru dificil de găsit, mai ales când ai o carieră solicitantă. Codin Maticiuc este un exemplu de părinte care încearcă să-și împartă timpul între carieră și familie, dar care recunoaște și că există momente în care nu poate fi prezent în mod constant. Cu toate acestea, este important ca întreaga familie să se susțină reciproc și să înțeleagă că fiecare membru are propriile responsabilități și că își dorește doar binele celorlalți.