Doi dintre presupuşii implicaţi în cazul crimei omului de afaceri din Sibiu au fost capturaţi

Poliția Română a anunțat că doi dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinși în Marea Britanie, în urma cooperării polițienești internaționale. Autoritățile române au lucrat în colaborare cu autoritățile din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda pentru a localiza și prinde cei doi bărbați, în vârstă de 35 de ani, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță sunt doi dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Ei sunt născuți în anul 1988 și locuiesc în comuna Zăval, județul Dolj. Cei doi bărbați au fost localizați de autoritățile britanice pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. În urma localizării lor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă și mandate internaționale de arestare. Acestea au fost transmise autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pentru a fi puse în executare.

În continuare, polițiștii români desfășoară activități specifice pentru a localiza al treilea bărbat bănuit în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Identitățile și fotografiile celor trei suspecți au fost făcute publice de către Poliția Română, iar Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor. Cei trei sunt acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată.

Pe lângă acești suspecți, în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost arestat preventiv un bărbat din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, acuzat că este complice cu cei trei criminali. Acesta a fost cel care i-a adus pe suspecți în Sibiu. În urma anchetei, un alt bărbat din Dolj a fost reținut temporar, dar ulterior eliberat, deoarece anchetatorii au stabilit că nu are legătură cu crima.

În data de 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut și jefuit în propria sa casă din Sibiu. Hoții i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, iar procurorii susțin că nu au luat banii care se aflau în casă. În momentul atacului, în casă se aflau și iubita și fiica victimei, dar acestea nu au fost agresate.

În ceea ce privește desfășurarea evenimentelor, poliția și procurorul de caz au prezentat detalii importante. Cei cinci suspecți, patru bărbați și o femeie, au plecat din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, cu două autoturisme aparținând unora dintre ei. Unul dintre autoturisme a fost lă

Get real time updates directly on you device, subscribe now.