În urma arestării fratelui ei, Bia Khalifa a luat o decizie drastică. Ea a hotărât să renunțe complet și să înceapă o viață nouă, fără nicio îndoială.

Bia Khalifa a luat o decizie radicală legată de fratele ei, care se află în arest de mai bine de opt luni într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Aceasta a hotărât să părăsească definitiv Bucureștiul și să se mute acasă, în Timișoara, pentru a fi cât mai aproape de el. Blondina, cunoscută publicului drept „Regina Only Fans”, spune că va fi o mare schimbare pentru ea, deoarece nu a mai stat în altă parte în România în afară de București.

Arestarea fratelui ei l-a afectat destul de mult pe Bia Khalifa, care afirmă că aceasta a fost cea mai proastă perioadă din viața ei. Tânăra susține că nimic nu mai este la fel de când fratele ei se află în penitenciar. Deși aceasta i-a fost destul de greu să ia această hotărâre, blondina a decis să nu-și mai sărbătorească ziua de naștere în acest an, deoarece nu se simte în stare să petreacă în timp ce fratele ei este privat de libertate și suferă în închisoare.

Inițial, Bia Khalifa intenționa să se mute în Italia, unde tatăl ei locuiește și are afaceri, dar apoi a realizat că ar fi prea departe de fratele ei. Astfel, a decis să rămână în țară și să se ocupe și de afacerile familiei, care îi vor reveni peste ceva timp.

Această decizie radicală a lui Bia Khalifa a stârnit interesul publicului, iar mulți oameni sunt curioși să vadă cum se va descurca blondina în noua sa viață în Timișoara. Ea spune că nu va rupe legăturile cu oamenii dragi pe care îi are în București, dar va fi prezentă în continuare în viața celor de la firma sa și în relațiile de business.

Articolul menționează și faptul că setările de confidențialitate ale cookie-urilor nu permit afișarea conținutului din anumite zone ale paginii. Pentru a vizualiza aceste conținuturi, este necesar ca utilizatorii să accepte cookie-urile de social media.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/decizia-radicala-luata-de-bia-khalifa-la-opt-luni-dupa-ce-fratele-ei-a-fost-arestat-blondina-a-hotarat-sa-renunte-definitiv-si-sa-inceapa-o-noua-viata-321338.html

Get real time updates directly on you device, subscribe now.