După trecerea drumului regretatului actor Șerban Ionescu, Magda Catone și-a găsit alinarea în fiul ei. Carol, în vârstă de 25 de ani, este o adevărată copie a tatălui său: „El este sursa mea de echilibru”.

Magda Catone este o faimoasă actriță de pe scena românească și o mamă dedicată. Ea a descoperit pentru prima și singura dată sentimentul maternității la vârsta de 40 de ani, atunci când l-a adus pe lume pe Carol, fiul rezultat din iubirea cu regretatul actor Șerban Ionescu. După moartea acestuia, Magda Catone a găsit alinarea în copilul ei.

La vârsta de 65 de ani, Magda Catone simte că nu mai are nevoie de nimic altceva în viața ei, iar iubirea pe care o simte pentru fiul ei o împlinește în totalitate. Relația dintre ei este una frumoasă, iar Magda Catone se consideră fericită că fiul ei îi oferă acea perfecțiune și împlinire de care are nevoie. Fiul ei, Carol, este persoana care o hrănește în toate compartimentele vieții și nu mai simte nevoia să caute acea conexiune în altă parte. Cu excepția pisicii, care este mereu acolo pentru a o mângâia în fiecare zi.

Cu toate acestea, Magda Catone a trecut prin momente dificile în ceea ce privește relația cu tatăl fiului ei, Șerban Ionescu. Actorul a decedat la vârsta de 62 de ani, în timpul procesului lor de divorț. Moartea acestuia a fost un șoc pentru Magda Catone, dar prezența fiului lor i-a oferit puterea de a depăși această pierdere. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, Magda Catone și Șerban Ionescu au fost legați de trecutul lor comun și de fiul lor.

Magda Catone este un exemplu de mamă dedicată și iubitoare, iar relația cu fiul ei este una specială și completă. Ea se simte fericită și împlinită alături de Carol și nu își mai dorește altceva în viață. Desigur, își amintește cu nostalgie de Șerban Ionescu, dar găsește sărăciunea emoțională de care are nevoie în copilul ei. Magda Catone poate fi considerată un model de mamă iubitoare și puternică, care a reușit să găsească alinarea în dragostea pentru fiul ei.

Sursa: https://www.demamici.ro/magda-catone-si-a-gasit-alinarea-in-copilul-ei/

Get real time updates directly on you device, subscribe now.