EXCLUSIV | Wilmark și Ioana, zglobii și în extaz! Ce gesturi tandre își fac + Cum au înfruntat provocările din relație

Wilmark, cunoscut pentru spectacolele de dans pe care le organizează, este mereu în priză și beneficiază de ajutorul prețios al soției sale, Ioana, cu care colaborează și profesional. Într-un interviu acordat de Ciao.ro, Wilmark a dezvăluit detalii despre viața de familie, despre pasiunile sale și despre modul în care se distrează în cadrul evenimentelor organizate de Salsa Week.

Wilmark este mereu ocupat, îndeplinind mai multe roluri în domeniul artistic și al evenimentelor. Este prezentator, entertainer și organizator de spectacole alături de compania sa de dans, Wilmark Entertainment Show. De asemenea, deține și poziția de director artistic la Epika.ro, agenția de booking artistic pe care a înființat-o. În plus, el se implică și în organizarea și predarea cursurilor de Salsa la școala de dans. Wilmark dezvăluie că îi place să se implice în proiecte caritabile legate de dans, fiind conștient de beneficiile aduse de acesta.

Salsa Week reprezintă o afacere de familie, iar Wilmark și Ioana colaborează îndeaproape pentru organizarea festivalurilor de salsa. Desfășurate pe parcursul unei săptămâni, aceste evenimente aduc concerte, workshop-uri și spectacole de dans susținute de cei mai buni dansatori și școli din țară. Wilmark și Ioana își doresc să aducă mereu noutăți și să creeze momente unice pentru comunitatea latino. Wilmark subliniază faptul că petrecerile care au loc la malul mării în Vama Veche sunt cu adevărat extraordinare.

În viața de zi cu zi, Wilmark și Ioana se completează reciproc după cei 15 ani de căsătorie. Cei doi soți afirmă că se înțeleg aproape telepatic și știu când să se susțină sau să cedeze. În plus, glumele sunt la ordinea zilei, iar dansul este o parte importantă a relației lor. Desigur, există și momente dificile, dar Wilmark subliniază că orice situație poate fi gestionată prin iubire și dialog.

În ceea ce privește tentațiile, Wilmark recunoaște că acestea există mereu, dar încrederea și respectul reciproc le-au învins întotdeauna. El este recunoscător pentru sprijinul necondiționat pe care l-a primit mereu din partea soției sale.

Wilmark dezvăluie că soția sa, Ioana, este o femeie incredibilă, puternică și inteligentă. La începutul relației lor, el s-a simțit atras de atitudinea și inteligența ei, care străluceau în fiecare conversație. Întrebat dacă este un soț romantic, Wilmark răspunde afirmativ și adaugă că le face adesea surprize și că petrec timp de calitate împreună. Menținerea flăcării sentimentelor este importantă pentru ei. În ceea ce privește divergențele, soții Wilmarki evită să lase lucrurile nerezolvate și discută calm pentru a rezolva problemele.

Wilmark și Ioana au doi băieți, Loukas și Joakin, care sunt mari și frumoși. În calitate de tată, Wilmark încearcă întotdeauna să fie prezent și să îi încurajeze pe copiii săi să își urmeze pasiunile. Cu toate acestea, cei doi băieți sunt mai atrași de sporturi decât de dans, iar Loukas preferă baschetul, în timp ce Joakin este pasionat de fotbal.

Despre afacerile imobiliare pe care le-a avut, Wilmark dezvăluie că a renunțat la ele și că trăiește acum din spectacole și evenimente. El consideră că nu există o satisfacție mai mare decât să organizezi un eveniment de succes și să lucrezi alături de profesioniști talentați. În prezent, Wilmark este prezent la televizor, având un segment în emisiunea „Vorbește Lumea” de la ProTV, în care predă lecții de dans. Cu toate acestea, el afirmă că își dorește să prezinte un program care să îmbine dansul cu călătoriile și cultura. În plus, îi lipsește radioul și ar dori să aibă un show de reggaeton în serile de vineri sau joi, ca un pre-party înainte de a ieși la club.

Întrebat despre cel mai mare regret al său, Wilmark afirmă că nu are niciun regret și este recunoscător pentru tot ceea ce a primit și primește în viață. Cu privire la mutarea în Ungaria pentru a obține cetățenia copiilor, el explică că acest lucru reprezintă o opțiune pentru oportunități educaționale și experiențe culturale diverse, dar că nu se gândesc să se mute din țară.

În final, Wilmark afirmă că, dacă ar putea da timpul înapoi, ar asculta mai mult și ar vorbi mai puțin.