Gică Giurcă, faimosul interpret de muzică populară din Gorj, a decedat brusc la vârsta de 41 de ani. A fost menținut în viață doar prin intermediul aparatelor medicale, în urma unei tentative de sinucidere.

Gică Giurcă, un cunoscut artist din Gorj, în vârstă de doar 41 de ani, a murit tragic după ce săptămâna trecută a încercat să-și ia viața. Artistul, care provenea din localitatea Iezureni, și-a dat ultima suflare duminică seara în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu.

Potrivit informațiilor, Giurcă suferea de depresie și era măcinat de gânduri negre după ce soția lui a decis să pună capăt căsniciei lor. Cei doi aveau împreună două fiice și femeia a dorit să locuiască cu ele după despărțire. Pentru Gică Giurcă, fiicele sale erau extrem de importante și îl afecta faptul că nu le mai putea vedea zilnic. Cu toate acestea, el a încercat să-și refacă viața, dar depresia a reușit să preia controlul și a hotărât să-și pună capăt zilelor.

Tragicul incident a avut loc în timp ce Gică Giurcă era în apel video cu iubita sa, care era și ea cântăreață de muzică populară. Aceasta a încercat să-l oprească să facă acest gest necugetat, dar din păcate a fost prea târziu. În plus, artistul a postat și un ultim mesaj pe contul său de Facebook în care și-a cerut iertare de la familie și apropiați înainte de a se spânzura.

După vestea cutremurătoare a morții artistului, au început să curgă mesajele de condoleanțe pe rețelele de socializare. Familia și prietenii lui sunt șocați și nu își pot reveni din suferință. Fiica lui Gică Giurcă a transmis un mesaj dureros după moartea tatălui ei, exprimându-și durerea și regretul că nu a putut face mai mult pentru a-l ajuta.

Această pierdere tragică aduce un îndurerat doliu în lumea muzicii populare. Gică Giurcă a fost un artist talentat, iar melodiile sale au fost apreciate de mulți. Cei care l-au cunoscut îl descriu ca fiind un om bun și plin de viață, dar care nu a reușit să vadă aceste calități în el însuși.

Tristul sfârșit al lui Gică Giurcă este un avertisment asupra impactului devastator pe care îl poate avea depresia asupra vieților noastre. Este important să acordăm atenție și sprijin celor dragi care trec prin astfel de probleme și să fim mereu deschiși și empatici față de suferințele lor.

Sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Gică Giurcă în aceste momente de tristețe și durere. Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i ofere sufletului său liniște veșnică.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.