Irinel Columbeanu, înfruntat de Mr. Pink într-o parcare din America. Ce a generat disputa dintre ei?

Irinel Columbeanu a dezvăluit recent detaliile întâlnirii sale cu Mr. Pink în 2017, care nu s-a desfășurat așa cum se aștepta omul de afaceri. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în 2016, când Columbeanu a mers în America, iar ulterior s-au revăzut în 2017. Dacă prima întâlnire s-a desfășurat în mod civilizat, cea de-a doua nu a fost la fel de pașnică.

Se pare că Mr. Pink i-ar fi propus lui Columbeanu ca fiica sa Irinuca să locuiască alături de ei în America, gândind că aceasta va avea un viitor mai bun în străinătate. Cu toate acestea, discuția a escaladat, iar cei doi s-au certat într-o parcare. Columbeanu s-a simțit jignit de propunerea milionarului chinez și a respins vehement oferta. După șase ani, el a înțeles intențiile bune ale lui Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a făcut aceste dezvăluiri într-un podcast intitulat „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”. În cadrul acestuia, el a afirmat că în 2016 și 2017 s-a întâlnit cu Mr. Pink și că în 2017 a fost momentul în care a avut loc conflictul în parcare. Columbeanu a mărturisit că a fost criticat și că nu s-a gândit la viitorul fiicei sale, dar că în retrospectivă înțelege buna intenție a acestuia.

Pe de altă parte, Monica Gabor, partenera lui Mr. Pink, are o poveste de iubire îndelungată cu acesta. Născută pe 8 ianuarie 1988 la Bacău, Monica Gabor a fost fotomodel și a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu în trecut. Cei doi au avut o fiică în 2007, iar în 2011 au divorțat. După divorț, Gabor și-a refăcut viața alături de Mr. Pink, care în buletin se numește Poe Qui Ying Wangsuo. Începând cu 2018, Gabor a fost dată de gol de fiica sa biologică, Irina Columbeanu, că ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul lui Mr. Pink, numit Anthony.

Respectivul miliardar chinez are o locuință evaluată la 3,5 milioane de dolari, care dispune de numeroase facilități precum vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu șemineu și o baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv. De asemenea, locuința dispune de o piscină înconjurată de palmieri.

Este clar că relația dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink nu a fost mereu una armonioasă. Conflictul din 2017 în care cei doi s-au certat în parcare indică diferențe majore de opinie între ei. Cu toate acestea, după șase ani, Columbeanu a înțeles intențiile bune ale partenerului Monicăi Gabor și recunoaște importanța ofertei acestuia de a-i oferi fiicei sale un viitor mai bun în străinătate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.