Marius Damian, cel care povestește la „Americookie Express”, are 3 pisici și o casă grozavă: „Sunt un pisicar fericit”

Marius Damian, cunoscutul povestitor de la emisiunea „America Express”, este un om fericit cu o familie superbă. El este actor de profesie și împarte scena de la Teatrul Odeon alături de soția sa, care este, de asemenea, actriță. Cei doi au împreună trei copii frumoși cu nume compuse din patru litere: Radu, Ilia și Mina.

Născut în Focșani, Marius Damian este un om polivalent, fiind actor de teatru și film, scenarist, dramaturg, caricaturist și membru al Academiei Popas. Cu toate acestea, el consideră că familia este locul unde se simte cel mai bine și unde funcționează cel mai bine. Aceasta este o valoare importantă pentru el, iar conexiunea cu familia sa este una profundă și specială.

Într-un interviu acordat pentru adevarul.ro acum doi ani, Marius Damian a vorbit deschis despre familia sa și despre cei trei copii ai săi. El a menționat că fiecare membru al familiei are ceva de învățat de la ceilalți și că fiecare copil are un drum propriu în viață. Fiul cel mare, Radu, și-a ales deja o direcție în domeniul artelor frumoase, iar Marius Damian îl urmărește cu un oarecare detasament, deoarece adolescența este perioada în care tinerii au nevoie să se descopere și să se exploreze.

Cu toate acestea, Ilia și Mina, cele două fete năzdrăvane și pline de energie, necesită mai multă atenție și supraveghere. Ele sunt foarte creative și pline de inițiative, iar în momentele în care Marius Damian este obosit, trebuie să le țină sub observație, deoarece pot face mici „călătorii” în pictura lui tata sau în experimente în baie cu săpunurile mamei. Mama lor, care este și ea un spirit aparte și o actriță emblematică, este de asemenea o bucurie ca soție și mamă. Cu toate acestea, este de înțeles că trebuie avută grijă să nu fie supărată, deoarece iubirea ei este puternică.

Marius Damian se consideră un om fericit, iar familia sa are un rol extrem de important în această fericire. El este conștient că ca părinți, ei pot influența într-o oarecare măsură destinul copiilor lor, dar restul rămâne un mister și o taină, pe care fiecare persoană trebuie să o descopere în viața sa. El crede că fiecare persoană are un bănuț cu care poate cumpăra lumea, un dar primit de sus.

Deși Marius Damian este un actor de succes și un povestitor îndrăgit de publicul emisiunii „America Express”, el nu își dorește ca cei trei copii ai săi să devină actori sau actrițe. El nu dorește să le îndrume copiii spre același drum în viață pe care l-a ales el, chiar dacă aceștia sunt fascinați de meseria părinților și îi imită de multe ori.

În concluzie, Marius Damian este un povestitor talentat și un om fericit care se bucură de o frumoasă familie alături de soția sa și cei trei copii minunați. El apreciază importanța valorilor familiei și este conștient de puterea pe care o are de a influența viața copiilor săi până la un anumit punct. Cu toate acestea, el îi încurajează să-și descopere propriul drum în viață și să folosească darurile pe care le-au primit de sus.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.