Mike, gest revoltător la America Express. Partenerul Iuliei Albu şi-a pierdut cumpătul: „Ai distrus telefonul. Ai fost un individ nepoliticos”.

Mike, partenerul lui Iulia Albu, a fost din nou protagonistul unui moment halucinant în cadrul competiției America Express. Presiunea cursei și dificultatea ultimelor misiuni l-au făcut pe bărbat să își piardă cumpătul. Criticul de modă și iubitul său și-au aruncat cuvinte dure, ignorând complet faptul că erau filmați și că acele momente vor fi transmise la televizor.

După o seară petrecută pe teritoriul unui trib străvechi, echipele au fost obligate să plece spre o nouă destinație, Paseo Turistico del Rio Puyo. Aici, concurenții aveau sarcina de a găsi tzantzas, niște capete miniaturale care reprezentau penalități sau avantaje. Aceste capete reprezentau războinici, vrăjitoare sau regi și puteau scadea între 10 și 30 de minute din timpul de sosire la Irina Fodor. În schimb, alte capete addau 10 minute la timpul total.

Mike a primit misiunea de a găsi aceste capete, în timp ce Iulia Albu le descria. Cei doi au încercat să comunice prin stații radio, însă tensiunea și oboseala i-au copleșit, iar la un moment dat s-a iscat o ceartă puternică între ei.

Obosit de misiune și presat de dorința de a fi înaintea celorlalte echipe, Mike s-a enervat și nu a vrut să repete indicațiile pentru Iulia. El i-a ordonat blondinei să preia primul cap pe care îl găsea, deși știa că ar putea fi o penalizare pentru ei. Iulia Albu, supusă presiunii timpului, a cedat nervilor și i-a spus partenerului său: „Taci dracu din gură!”. Ea i-a reproșat că nu mai dorește să coopereze cu ea și i-a ordonat să ia ce găsea și să se deplaseze.

Cearta a continuat, iar la un moment dat, Mike și-a pierdut controlul și a aruncat telefonul dat de producție, prin care ținea legătura cu Irina Fodor pentru misiuni, pe jos și l-a spart. Iulia Albu a reacționat imediat și l-a acuzat pe partenerul său că a fost un „bădăran”.

Toate acestea au avut loc într-un moment de slăbiciune și tensiune crescută, însă nu scuzează comportamentul agresiv al lui Mike. Cu toate acestea, America Express este o competiție care îi testează pe concurenți într-un mod extrem de dificil, iar presiunea poate duce la explozii emoționale.

Este important ca aceste momente să ne reamintească că, în ciuda imaginii pe care o avem despre celebrități și oameni publici, ei sunt, în cele din urmă, oameni obișnuiți, cu emoții și momente de slăbiciune. Este important să ne amintim că toată lumea poate avea momente în care își pierde controlul și că este important să nu judecăm prea aspru aceste momente.

În concluzie, incidentul dintre Mike și Iulia Albu în cadrul competiției America Express a fost unul tensionat și emoțional. Este important să fim conștienți de faptul că aceste momente de slăbiciune pot apărea la oricine și că este important să fim mai înțelegători și empatici față de cei din jurul nostru.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.