Arsenal a manifestat interes pentru un atacant din Serie A – Clubul solicită suma de 60 de milioane de euro.

Antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta, nu este mulțumit de performanțele atacanților Gabriel Jesus și Kai Havertz în acest început de sezon, motiv pentru care este interesat să aducă un nou jucător în linia de atac, în special din Serie A. Favoritul lui Arteta pentru această achiziție este Dusan Vlahovic, jucătorul lui Juventus.

După primele 12 etape din Premier League, Arsenal se află pe locul trei în clasament, având la activ 26 de goluri marcate și 10 primite. Chiar dacă echipa sa joacă un fotbal spectaculos, Arteta consideră că apetitul ofensiv al echipei poate fi îmbunătățit, iar potrivit informațiilor de la The Hard Tackle, tehnicianul spaniol este interesat de transferul lui Dusan Vlahovic de la Juventus. Acesta are la activ 4 goluri marcate în cele 10 meciuri disputate în acest sezon de Serie A.

Cu o vârstă de doar 23 de ani, Dusan Vlahovic a fost adus de la Fiorentina în schimbul sumei de 83,5 milioane de euro. Transferul său la Juventus a fost unul cu multe așteptări, dar atacantul sârb a avut un parcurs dezamăgitor sub tricoul „Bătrânei Doamne”. Din acest motiv, formația antrenată de Massimiliano Allegri este dispusă să-l vândă și a stabilit un preț de 60 de milioane de euro pentru Vlahovic. Până în prezent, el a jucat 73 de meciuri pentru Juventus, în care a înscris 27 de goluri și a oferit 7 pase decisive. Site-ul Transfermarkt evaluază cota de piață a jucătorului la 70 de milioane de euro.

De asemenea, Dusan Vlahovic are și o carieră de invidiat la echipa națională a Serbiei. Acesta a acumulat 24 de selecții și a înscris 13 goluri pentru naționala sa.

În concluzie, Mikel Arteta consideră că aducerea lui Dusan Vlahovic la Arsenal ar putea aduce un plus de valoare echipei sale în linia de atac. Cu toate acestea, transferul nu pare a fi unul ușor, având în vedere suma înaltă cerută de Juventus pentru atacantul sârb. Cu toate acestea, Arsenal își dorește să-și îmbunătățească performanțele ofensive și să-și consolideze poziția în vârful clasamentului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.