Articole recente pe CIAO.RO | Celebrități în lumea showbiz-ului românesc, unele cu căsătorii de poveste, altele doar cu amintiri frumoase

În showbiz-ul românesc există numeroase cazuri de amante celebre care au luptat pentru relațiile lor, chiar dacă bărbații erau la început căsătoriți. Una dintre aceste femei este Diana Munteanu, care se presupune că i-a „suflat” soțul Lidiei Niculescu. Însă, lucrurile se complică atunci când se descoperă că Lidia ar fi fost cea prinsă cu mâța-n sac, nu Claudiu, soțul lor.

Lavinia Pîrva este și ea acuzată că i-a fost amantă lui Ștefan Bănică Jr., iar această relație a făcut multă vâlvă în presă. Mulți credeau că Lavinia este responsabilă pentru destrămarea mariajului Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, însă artista a negat toate aceste speculații.

Vica Blochina s-a îndrăgostit de Victor Pițurcă, deși acesta era căsătorit. Cei doi au trăit o poveste de dragoste secretă timp de 16 ani și au avut și un copil împreună. Cu toate acestea, relația lor nu a durat mult și a existat un adevărat război între ei după despărțire.

Silvia Chifiriuc a avut o relația cu Petre Roman, fostul premier al României, iar aceasta s-a transformat într-un mariaj. Deși mulți erau sceptici în privința diferenței de vârstă dintre cei doi, mariajul lor a rezistat timp de mulți ani. Petre Roman a divorțat de prima sa soție pentru a fi cu Silvia, iar el însuși a mărturisit că s-a îndrăgostit foarte puternic de ea.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au avut o poveste de dragoste secretă care

Get real time updates directly on you device, subscribe now.