Dana Roba, conflict intens cu fosta parteneră a lui Beni! Cele două au fost implicate într-un schimb acerb de replici: „Să nu uite motivul pentru care a suferit traume serioase.”

Dana Roba se află într-un scandal de proporţii la câteva luni după ce şi-a oficializat relaţia cu Beni. Bruneta şi fosta parteneră a bărbatului şi-au aruncat cuvinte dure şi s-au acuzat reciproc în spaţiul public. Toată ţara a auzit de calvarul prin care a trecut Dana Roba în urmă cu doar câteva luni. Printre cei care i-au fost alături în acea perioadă grea se numără şi Beni, bărbatul cu care make-up artista a avut o relaţie în adolescenţă.

După despărţirea de Beni, Dana Roba a continuat cu viaţa, s-a căsătorit şi a devenit mamă. În timpul căsătoriei sale, a reuşit să construiască o familie şi să fie fericită.

La fel ca şi Dana Roba, Beni a fost căsătorit şi are trei copii cu fosta lui soţie, Iulia Istrate. Acest lucru nu a fost un impediment în relaţia lor, din contră, bruneta declara că ar fi fost bucuroasă să poată avea o relaţie bună cu familia actualului său iubit.

Cu toate acestea, lucrurile nu au stat deloc aşa, iar acum, Dana şi Iulia au ajuns să se certe în spaţiul public. Bruneta îi reproşează acesteia că nu o lasă să aibă o legătură civilizată cu copiii, ba chiar că s-ar fi băgat în relaţia pe care o are acum cu Beni. În plus, Dana a acuzat-o pe Iulia că l-ar fi înșelat pe Beni chiar cu verișorul său.

Dana Roba a declarat că îi pare rău pentru copiii lui Beni că nu poate să fie un tată mai implicat în viaţa lor şi că sunt mai mult cu fosta soacră. Ea a afirmat că Beni va avea o altă familie acum şi că face parte din familia lor. De asemenea, una dintre fetițe i-a spus că abia așteaptă să se căsătorească cu Beni ca să îl poată numi tată. Dana a adăugat că o deranjează foarte tare faptul că fosta soţie a lui Beni nu îi place ca copiii lor să aibă o relație cu ea. Ar fi fost bucuroasă să îi aibă pe toţi copiii în vacanță, însă fosta soţie a lui Beni s-a comportat diferit de când Beni este cu Dana. Ea crede că fostei soţii a lui Beni nu îi place să aibă o legătură cu o altă femeie, iar de când este cu ea, fostului soţ al Iuliei nu îi sunt permise astfel de libertăți.

De cealaltă parte, Iulia Istrate i-a dat replica Danei Roba. Ea a fost deranjată de faptul că bruneta a vorbit despre ea și copiii ei și a afirmat că Dana Roba a jignit-o fără niciun motiv în momentul în care ea a încercat să o atenţioneze cu privire la comportamentul lui Beni. Iulia a avut o discuție cu Dana și i-a cerut fostului soț să nu implice copiii și nici pe ea în discuții. Ea a văzut o postare pe rețelele de socializare în care Dana declara că Iulia vorbește urât despre ea și nu lasă copiii să meargă la ea. Iulia susține că aceste afirmații nu sunt adevărate și că ea nu se bagă în viața lor. Ea crede că Dana Roba ar trebui să fie fericită că este cu Beni și că ei s-au regăsit, dar în schimb a jignit-o pe ea și familia ei. Iulia Istrate consideră că Dana Roba nu are dreptul să vorbească despre viaţa sa și că nu ar trebui să monteze un teatru de victimizare.

Fosta soţie a lui Beni, Iulia Istrate, a mai adăugat că Dana Roba îşi neglijează propriii copii și că Beni nu mai are răbdare cu ei când sunt la el, din cauza relaţiei lor tumultoase. Iulia afirmă că Beni nu mai are un cuvânt de spus în faţa Danei Roba și că ea îşi neglijează copiii. Ea susţine că toată lumea ştie cine este Dana Roba și că aceasta nu are dreptul să îşi dea cu părerea despre viaţa ei. Iulia consideră că Dana Roba este o persoană de ultima speță și că provoacă scandaluri. Ea nu crede că Dana Roba este o mamă bună și spune că nu își va da niciodată copiii săi pe mâna ei.

Fosta soție a lui Beni a spus că este foarte deranjată de comportamentul Danei Roba și consideră că Beni este de vină pentru acceptarea acestui comportament. Iulia Istrate a

Get real time updates directly on you device, subscribe now.