TOP CIAO.RO | Ele îi mențin în formă pe sportivii de la Echipa Națională a României. Clasamentul partenerelor și soțiilor cele mai frumoase

Fotbaliștii de la Naționala României sunt considerați un model de succes și admirăți de mulți bărbați. Acești sportivi au tot ceea ce își doresc majoritatea reprezentanților sexului masculin: bani, mașini de lux și femei frumoase alături de ei. Deși au avut o mulțime de relații pasagere de-a lungul timpului, acum lucrurile s-au schimbat și își construiesc vieți stabile, alături de persoanele iubite. Iată mai jos care sunt iubitele și soțiile fotbaliștilor care îi însoțesc în prezent în călătoria lor.

Primul cuplu pe care îl vom prezenta este format din Radu Drăgușin și Ioana. Radu este un fundaș central de 21 de ani care a avut o evoluție excelentă în acest sezon la echipa Genoa, contribuind și la promovarea echipei în Serie A. Pe plan personal, Radu este de asemenea fericit, având o relație de trei ani cu Ioana Stan. Ioana este o tânără frumoasă din Constanța, studentă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București. Ea este activă pe rețelele de socializare, împărtășind diferite momente din viața sa cu cei care o urmăresc. Ioana îl susține mereu pe Radu și îl însoțește la meciurile sale, transmițându-i un mesaj emoționant pe Instagram: „Povestea mea de dragoste în șase cuvinte: m-am îndrăgostit de un jucător de fotbal. Sunt atât de mândră de tine iubirea mea”.

Următorul cuplu îl reprezintă Nicușor Bancu și soția sa, Cătălina. Nicușor este un fotbalist în vârstă de 31 de ani care a semnat cel mai important contract din viața sa în 2021. El s-a căsătorit cu Cătălina, aleasa inimii sale, și au împreună un fiu pe nume Mathias Andrei, care s-a născut de Crăciun în 2020. La botezul fiului lor, nași au fost Dan Nistor și soția sa, iar la eveniment au participat mulți fotbaliști importanți precum Paul Papp, Alex Mateiu, Mihai Roman și Alex Băluță. Cuplul este împreună de 7 ani, încă de când Nicușor a semnat cu Universitatea Craiova.

Un alt fotbalist care este fericit în dragoste este Răzvan Marin. El are 27 de ani și este îndrăgostit de Crina. Crina este o tânără frumoasă care studiază la „UMF Carol Davila” și își dorește o carieră de succes în domeniul medical. În 2022, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, Crina aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Pe rețelele de socializare, Crina a transmis un mesaj emoționant în momentul nașterii: „Dumnezeu este atât de bun. 12/2/22”.

Nicolae Stanciu, liderul echipei naționale, este căsătorit cu Andreea din anul 2019. Cei doi au împreună două fetițe superbe, Zoe Carolina și Masha Ecaterina. Nunta lor s-a desfășurat la Hanul dintre Sălcii, lângă Alba Iulia, iar Nicolae s-a eliberat din cantonamentul echipei naționale pentru a fi prezent la eveniment. Fotbalistul se consideră un bărbat împlinit și este recunoscător pentru sprijinul pe care-l primește de la soția sa.

Ianis Hagi a făcut o surpriză mare fanilor săi atunci când a anunțat că s-a logodit cu iubita sa, Elena Tănase. Ianis preferă să-și păstreze viața personală departe de ochii curioșilor, dar a făcut o excepție cu ocazia logodnei lor. Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru romantic, cu flori albe, lumânări și Turnul Eiffel pe fundal. Elena este o tânără de 24 de ani, din Constanța, care provine dintr-o familie înstărită, cu origini aromâne. Ea a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța.

Denis Drăguș, fotbalistul de 23 de ani legitimat la Genoa și component al echipei naționale, va deveni tătic pentru a doua oară în curând. Vanessa Drăguș, tânăra care i-a furat inima lui Denis, îi va dărui un al doilea copil la sfârșitul anului 2023. În trecut, cuplul a fost în centrul unui scandal familial, după ce au decis să nu îi invite pe părinții atacantului la botezul primei lor fiice. Verișoara lui Denis a criticat dur decizia lor pe rețelele de socializ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.