Andreea Bălan îşi scoate hainele la vânzare. Câţi bani trebuie să scoţi din buzunar pentru un articol din garderoba artistei

Andreea Bălan i-a surprins recent pe fanii săi, după ce a decis să îşi vândă o parte din hainele din garderobă. Artista a publicat pe un site dedicat vânzărilor mai multe imagini cu articolele vestimentare, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele.

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Şi-a început cariera în industria muzicală de la o vârstă fragedă, iar de-a lungul timpului a reuşit să adune o comunitate impresionantă de fani care îi sunt alături de fiecare pas.

Artista şi-a scos hainele la vânzare

Recent le-a făcut o mare bucurie domnişoarelor care o urmăresc după ce a anunţat că vrea să îşi vândă o parte din hainele pe care nu le mai poartă. Se pare că trendul de a pune la vânzare articole vestimentare din garderoba proprie a devenit tot mai popular în rândul vedetelor. Chiar şi celebrităţile de peste ocean, cum ar fi surorile Kardashian apelează la diferite site-uri pentru a-şi scoate o parte din banii investiţi.

„Dragilor, după cum știți, am o adicție pentru haine. De aceea, garderoba mea este plină de obiecte vestimentare pe care nu le mai port. Pentru că este sustenabil și rapid, folosesc Vinted pentru hainele mele. Este super ușor de folosit, gratuit de descărcat de pe magazinele digitale. Vă aștept acolo”, a scris cântăreața, pe pagina sa personală de Instagram.

Cei care doresc să achiziționeze haine din garderoba Andreei Bălan trebuie să știe că artista a pus la vânzare atât articole mai scumpe, cât şi accesorii şi haine la un preţ accesibil. O geacă poate fi achiziționată pentru suma de 300 de lei, în timp ce o fustă costă 70 de lei. O pereche de adidași Versace sunt 600 de lei, iar o pereche de sandale Casadei sunt 500 de lei.

Andreea Bălan, acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea

Andreea Bălan a răbufnit recent pe reţelele de socializare după ce a fost criticată de o internaută. Femeia i-a sugerat să-i dea puţin spaţiu lui Victor Cornea pentru a se putea antrena şi focusa pe cariera în tenis.

„Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de Andreea Bălan.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, artista i-a explicat acesteia că sprijinul său este esențial pentru ca tenismenul să se simtă puternic și să câştige meciuri. A adăugat că susținerea din partea familiei este foarte importantă, iar prezenţa la evenimentele iubitului ei nu reprezintă decât un gest de iubire şi sprijin.

„Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a răspuns Andreea Bălan.

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link