Ce venit lunar are Raed Arafat: „Salariul meu este de Secretar de Stat, oficial este aproape de…”

Ce venit lunar are Raed Arafat! Raed Arafat, fondatorul SMURD, a răspuns la cele mai arzătoare întrebări în cadrul podcastului  „ALTCEVA cu Adrian Artene” .

În podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”, privitorii îl vor putea descoperi pe medicul sirian așa cum nu a mai fost văzut vreodată. Raed Arafat a dezbătut, deschis, subiecte de interes pentru oamenii „poporului” care i-au căutat numele pe Google. Secretarul de Stat a dat curs provocării lui Adrian Artene și a răspuns sincer tuturor întrebărilor adresate de jurnalist.

Ce venit lunar are Raed Arafat

Adrian Artene: Aș vrea să vă adresez cinci întrebări la care să răspundeți dumneavoastră repede, sunt întrebări pe care le-am decupat din volumul de căutări de pe Google, când tastezi Raed Arafat. E un soi de ce întreabă românii când scriu despre Raed Arafat și motorul de căutare sugerează câteva căutări în funcție de interesul celor care v-au scris numele. „Raed Arafat medic”, dacă nu ați fi fost medic, ce ați fi fost?

Raed Arafat: Medic!

Adrian Artene: „Raed Arafat salariu”, cât câștigați?

Raed Arafat: Salariul meu este salariu de Secretar de Stat, oficial este aproape de 10.000 de lei. Deci asta este de câțiva ani, înainte era 5.000 și când au crescut salariile am ajuns la 9.700 și ceva, plus norma de hrană, deci se învârte cam pe la 10.000 de lei.

Citește continuarea pe CANCAN.RO.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Source link